marți, 28 septembrie 2010

10 modalităţi de a face sex ecologic


Studiile care privesc poluarea planetei sunt din ce în ce mai alarmante, iar oamenii trebuie să înveţe că de ei depinde salvarea mediului înconjurător. Astăzi vă propunem să învăţaţi cum să îmbinaţi utilul cu plăcutul, mai exact... cum puteţi face sex ecologic. Sloganul este simplu: plăcere ecologică!
01. Folosiţi prezervative vegetale. Da, există! Cele mai multe prezervative conţin o proteină ce provine din lapte. Dar există şi prezervative fabricate 100% din produse de provenineţă nonanimală.

02. Folosiţi afrodisiace naturale. Pământul e plin de aşa ceva. Cele mai cunoscute sunt seminţele de dovleac, ghimbirul, produsele cu cacao, stridiile şi ţelina.

03. Îmbrăcaţi doar lenjerie intimă fabricată din elemente naturale cum ar fi cânepa, bumbacul, mătasea sau soia. Pe lângă faptul că arată la fel de sexy, specialiştii spun că pielea se simte mult mai bine sub fibrele naturale. În plus, ajutăm planeta.

04. Folosiţi jucării sexuale ecofriendly. De la vibratoare până la biciuri, dildouri sau aparate de masaj erotic. Nu trebuie decât să întrebaţi la sex shop-uri. Sunt mult mai răspândite decât vă imaginaţi.

05. Folosiţi lubrifiant natural. Acest fapt este, în primul rând, mult mai sănătos.
Cele mai întâlnite feluri de lubrifiant conţin toxine care pot provoca afecţiuni grave, printre care cancerul sau infecţii acute.

06. Folosiţi vibratoare fără baterii sau care se pot încărca solar. Aveţi, totuşi, grijă unde îl lăsaţi la încărcat pentru că altcineva ar putea pune ochii pe el.

07. Uleiurile de masaj relaxează muşchii mai bine decât orice. E indicat să le folosiţi înainte de o partidă de sex şi este la fel de indicat ca respectivele uleiuri să fie de provenineţă organică.

08. În cazul în care sunteţi "pasionaţi" de bondage (pe româneşte, vă place să vă legaţi partenerii sau partenerele) folosiţi sfoară ecologică. În lume există mai multe firme care fabrică sfoară "sexuală" organică, special creată pentru nevoile voastre eco.

09. Sexul în cadă
este una dintre cele mai ecologice forme de sex. Aprindeţi câteva lumânări organice, folosiţi un spumant de baie organic şi treceţi la acţiunea "nonpoluantă".

10. Despre ciocolată ştie toată lumea că stimulează pofta de sex. Căutaţi ciocolata organică despre care specialiştii spun că e un şi mai bun afrodisiac. De obicei este fabricată în Republica Dominicană, Peru, Paraguay sau Costa Rica.