luni, 25 mai 2009

Calculator sub forma de birou, racit cu lichid

Ce-i drept, un produs de genul acestuia pe care il vom prezenta nu credeam ca vom vedea vreodata, insa cei de la “Popular Mechanics” au decis sa ne surprinda si tocmai au realizat un sistem desktop sub forma unui birou clasic.

Pe langa functionalitatea de necontestat acest “calculator” se lauda cu performante foarte bune si pentru un sistem obisnuit, prin urmare, ca si caracteristici tehnice amintim: doua hard-discuri WD Velociraptor de cate 300GB, placa video Nvidia GeForce GTX 280, unitate optica Blu-Ray de la Sony, 4GB de memorie RAM si un procesor Intel Core 2 Quad la 3GHz.
Singura problema momentan este constituita de pretul care nu este cunoscut, si pastrarea “biroului” fara vreo urma de praf.

I-au bătut cu Varga!

Urziceniul a câştigat, duminică seară, «finala Ligii 1» şi a detronat liderul Dinamo.

Nebunie la Urziceni! Elevii lui Dan Petrescu au dominat categoric partida cu Dinamo şi au reuşit o victorie care îi propulsează pe primul loc, cu două etape înainte de final.

“Câinii” au invadat micuţul oraş din Ialomiţa, pentru a vedea cum elevii lui Rednic “ucid” campionatul, cu o victorie împotriva singurului adversar neînvins de Dinamo în Liga 1, dar au sfârşit prin a fi martori la “Hora Unirii”.

Simao, eliminat

Atipic, ialomiţenii au asaltat poarta adversă din primul minut, dinamoviştii preferând să aştepte

oportunităţi de contraatac. Planul lui Rednic a funcţionat până în minutul 25, când Simao, Moţi şi Goian au fost hipnotizaţi de o piruetă a lui Bilaşco şi l-au scăpat din marcaj pe Varga, care, servit excelent pe culoar, a marcat golul decisiv.

În partea a doua, Unirea a fost blocată de Dolha, Simao a fost eliminat (80), iar Dinamo a avut un gol anulat, al lui Miranda (85), care a stârnit proteste vehemente. Fiesta la Urziceni, criză la Dinamo, căreia îi fuge titlul printre degete

.


Haos la Urziceni!

Fanii «câinilor» s-au călcat în picioare în încercarea de a intra pe stadion

√ Preşedintele Unirii, Mihai Stoica, a declarat înainte de meci că fanii echipei adverse au falsificat mai multe bilete, dar, pentru că nu au reuşit, au tăiat cablurile de la sistemul electronic de intrare din zona sectorului dedicat oaspeţilor!

Fanii dinamovişti s-au bătut pentru bilete chiar şi între ei

Conducătorii din Ştefan cel Mare îi acuzau pe localnici că au defectat intenţionat sistemul pentru a nu le permite fanilor roş-albi accesul în tribune.

√ Deşi le-au fost alocate doar 300 de invitaţii, suporterii dinamovişti au venit peste 2.000 şi s-au călcat în picioare la intrare şi în stadion. Au avut loc şi incidente incredibile: “câinii” s-au bătut între ei pe invitaţii, false sau reale, pentru a ocupa unul dintre locurile din peluză! De fapt, s-au contrat cu jandarmii infiltraţi în galerie.

√ În disperare de cauză, gazdele au luat măsura de a lăsa în arenă doar suporterii cu buletin de Ialomiţa!

√ Haosul s-a domolit abia când a început meciul. Până la urmă, au intrat peste 1.500 de dinamovişti