joi, 21 iunie 2012

Microsoft a prezentat noul Windows Phone 8. Afla imbunatatirile

In cadrul Windows Phone Summit, Microsoft a prezentat noul Windows Phone 8, ce a fost la fel de bine primit ca si noile tablete Microsoft Surface. Afla ce imbunatatiri si functii noi aduce noul sistem de operare mobil Microsoft.
Microsoft a prezentat noul Windows Phone 8. Afla imbunatatirile
Windows Phone 8: imbunatatiri de functionalitate
Imbunatatirile de functionalitate oferite de Windows Phone 8 au depasit si previziunile cele mai optimiste. WP8 va oferi suport multi-core, in teorie pana la 64 de nuclee, si compatibilitate cu 3 rezolutii: WVGA 800x480, WXGA 1280x768 si 720p 1280x720 cu aspect 16:9.
Microsoft a prezentat noul Windows Phone 8. Afla imbunatatirile
Windows Phone 8 permite extinderea spatiului de stocare prin carduri microSD, iar functia de multitasking a facut un mare pas inainte. Nu este la fel de avansata ca cea folosita de Android, dar VP8 permite rularea in fundal a Skype si a aplicatiilor ce folosesc locatia utilizatorului.
Camera foto include acum optiunile Panorama si Burst Shot, iar compatibilitatea cu jocurile a fost imbunatatite. Toate cele peste 100.000 aplicatii din Windows Market vor fi compatibile cu WP8, scrie PhoneArena.
Noul Start Screen Windows Phone 8
Cea mai importanta schimbare grafica vizeaza noul Start Screen Windows Phone 8, care are si cateva functii imbunatatite. Microsoft nu a implementat inca widget-uri similare cu cele Android, dar utilizatorul poate adauga multiple Live Tile de dimensiune mica, scrie TheVerge.
 
Windows Phone 8: functii noi
Dupa Siri si S-Voice, Microsoft a dezvoltat Speech Platform pentru Windows Phone 8, eliminand astfel cel putin partial avantajul iOS si Android fata de WP.
In parteneriat cu Audible, Microsoft a dezvoltat comenzi vocale care pot fi utilizate si pentru controlul aplicatiilor, odata ce dezvoltatorii vor implementa aceasta optiune.