duminică, 26 aprilie 2009

FUEL, machine vs nature - trailer GPS si imagini noi

Codemasters pregateste un joc foarte promitator pentru fanii jocurilor cu masini, motoare si curse on si off-road. FUEL este titlul noului joc si este in productie in variante PC, PS3 si Xbox 360. Producatorii au lansat un nou trailer (GPS gameplay) si noi imagini din FUEL.

Descarca trailerul in varianta 720p din sectiunea Download HIT.ro.

FUEL este un joc de curse in stil sandbox, in care jucatorii pot explora o lume vasta, creata pe baza imaginilor preluate de sateliti deasupra Statelor Unite ale Americii. Pentru a se orienta, jucatorii vor avea la dispozitie un sistem GPS.

In FUEL (produs de ASOBO Studio) vor fi disponibile atat masini, cat si motociclete si ATV-uri, cu care jucatorii vor "alerga" prin zonele depopulate din SUA unui viitor alternativ. Exodul a fost cauzat de accelerarea incalzirii globale si de consecintele nefaste pe care fenomenul le-a avut asupra vremii.

FUEL vine "echipat" cu ciclu zi/noapte si efecte meteo dinamice (inclusiv furtuni de zapada, furtuni electrice, ploi torentiale si chiar si tornade). Jucatorii vor putea intra si in multiplayer pentru pana la 16 persoane.

FUEL va fi lansat pe PC, PS3 si Xbox 360 pe 29 mai 2009.

Sursa: Codemasters / HIT.ro

Battlefield 1943 (PC, PS3, Xbox 360) - trailer nou

Electronic Arts continua renumita serie de shootere multiplayer cu tematica WW2 prin lansarea lui Battlefield 1943 in variante PC, PS3 si Xbox 360. Compania a oferit publicitatii un nou trailer (vezi imagini din joc in galeria articolului).

Descarca trailerul in varianta 720p din sectiunea Download HIT.ro.

Creat de Digital Illusions CE (DICE) din Suedia, Battlefield 1943 va fi disponibil doar prin download si le va permite jucatorilor sa isi aleaga rolul pe campul de batalie - de la soldat in transee la comandant de tanc sau pilot de avion de vanatoare. Jocul are ca tema bataliile dintre americani si japonezi, purtate in Pacific, la Guadalcanal, Iwo Jima si Wake Island.

Primul joc din serie, Battlefield 1942, creat tot de DICE, a fost lansat in septembrie 2002 si s-a bucurat de un mare succes, fiind urmat de expansion pack-uri, dar si de alte jocuri in serie (Battlefield 2, Battlefield 2142, Battlefield Bad Company, Battlefield Heroes).

Battlefield 1943 va fi lansat prin download in iunie 2009, pe PC, PS3 si Xbox 360.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro