sâmbătă, 21 noiembrie 2009

RAGING PHOENIX Trailer with English Subtitle


Deu (Jeeja Yanin) este o adolescenta abandonata de mica de mama ei. In momentul in care este data afara din formatia muzicala din care facea parte, aceasta ajunge intr-un un moment critic din existenta ei, simtindu-se ocolita de destin si sortita singuratatii. Se gandeste sa se sinucida si sa calce pe urmele tatalui ei mort de ani buni. Marcata de depresie si cazuta in patima alcoolului in care isi ineaca supararea, aceasta se trezeste atacata de un grup de necunoscuti, insa e salvata de Sanim (Kazu Patrick Tang) si de trupa lui de baieti de cartier. Deu doreste sa intre in echipa cu salvatorul ei, care o invata un stil diferit de arte martiale asemanator cu stilul facut celebru de filmele lui Jackie Chan, Drunken Master. Curand afla ca a fost salvata, de fapt, din mijlocul unei rapiri, si ca ea reprezinta cheia depistarii unei periculoase bande de rapitori. (sursa: www.asiacinefil.com)

Twilight-New.Moon.2009.SPANISH.CAM.XviD


http://www.imdb.com/title/tt1259571/

Drama | Fantasy | Horror | Romance | Thriller

After Bella recovers from the vampire attack that almost claimed her life,
she looks to celebrate her birthday with Edward and his family...

Drama | Fantasy | Horror | Romance | Thriller

Language: SPANISH

QuALITY: DRUNK cAM

This "rls" somehow managed to get into one of my servers,
so i thought some of our spanish users might appreciate it, blahblah

Alegeri prezidentiale 2009

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2009


Traian Basescu - 31%
Crin Antonescu - 22%
Mircea Geaoana - 21%
Sorin Oprescu - 12%
Vadim Tudor - 6%
Gigi Becali - 6%
Kelemen Hunor - 2%

eBay a vandut 70% din Skype, pentru 2 miliarde dolari

Grupul american eBay a anuntat vineri ca a incheiat vanzarea a 70% din actiunile Skype, pentru 2 miliarde dolari, unui grup de investitori ce ii include pe cei doi fondatori ai sistemului de telefonie prin internet.

eBay, care va pastra o participatie de 30% in cadrul grupului, va primi 1,9 miliarde dolari in numerar si, ulterior, alte 125 milioane dolari, potrivit unui comunicat al grupului.
Tranzactia evalueaza grupul Skype la aproximativ 2,8 miliarde dolari.



in urma vanzarii, 56% din capitalul Skype va fi detinut de un grup de investitori, printre care se numara fondurile Silver Lake Partners si Andreesen Horowitz, precum si Biroul de Investitii al Regimului de Pensii din Canada (CPPIB).
Restul de 14% va reveni celor doi fondatori ai Skype, Janus Friis si Niklas Zennstrom, prin intermediul societatii Joltid.
eBay a anuntat la inceputul lunii septembrie ca va vinde 65% din Skype, companie preluata in urma cu patru ani de la cei doi fondatori, pentru 3,1 miliarde dolari.

Sursa: Hit.ro

Kane & Lynch 2: Dog Days vine in 2010 Cd Key Crack

Kane & Lynch 2: Dog Days se lanseaza in 2010. Dog Days este un shooter care va introduce jucatorii intr-o poveste intensa care urmareste aventurile a doi criminali extrem de violenti, prin lumea ascunsa a Shanghai-ului.



Noul joc de la producatorii celebrei serii Hitman s-au inspirat din metodele de productie ale realizatorilor de documentare. Fiecare aspect al jocului a fost gândit pentru a oferi o experienţă noua, oferind un nou inteles cuvantului de "realism" in jocuri.

"Jucatorii cauta mereu ceva nou si exact asta vor gasi in Kane & Lynch 2", a declarat Niels Jørgensen, manager general la IO Interactive. Jocul Kane & Lynch nu s-a bucurat de un succes fenomenal ci, dimpotriva, a fost primit destul de prost de critica de specialitate. Cu toate acestea, se pare ca Hollywood-ul a decis ca premisa jocului ar putea fi baza unui scenariu de film de succes, cu Bruce Willis in rolul principal.

Willis va avea rolul lui Kane. "Scenariul a fost incredibil de bine primit", a declarat Adrain Askarieh pentru Game Daily. "Dupa ce l-a citit, Bruce Willis a spus ca il considera unul dintre cele mai bune scenarii de actiune pe care le-a citit vreodata, iar Bruce este expert in domeniul scenariilor de actiune pentru ca le citeste de 20 de ani."

Filmarile Kane & Lynch vor incepe in luna martie 2010.

Sursa: Hit.ro