marți, 2 iunie 2009

Crysis 2 - E3 2009 Teaser Trailer

Electronic Arts si Crytek nu puteau rata ocazia oferita de targul E3 de a readuce in atentia publicului franciza Crysis. Grafica din cele doua jocuri (Crysis si Crysis Warhead) este considerata in continuare una dintre cele mai fotorealiste, si ambele jocuri sunt utilizate in continuare in testele cele mai dure pentru placile video de ultima generatie. Iata un prim teaser trailer pentru Crysis 2, oferit astazi de gigantul video games, EA.

Descarca "Crysis 2 E3 2009 Teaser Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Trailerul, destul de criptic, nu ofera imagini din joc, insa prezinta fragmente video cu furtuna (ce pot indica introducerea in joc a unor efecte meteo mai spectaculoase), dar si lupte de strada.

Crysis 2 este construit pe baza CryEngine 3 (o varianta imbunatatita a motorului CryEngine 2 folosit in Crysis 1 si in Crysis Warhead). Seful studioului Crytek din Germania, Cevat Yerli, a declarat intr-un interviu mai vechi acordat Computerandvideogames.com ca "jocul [Crysis] este conceput ca o trilogie", iar EA a confirmat faptul ca noul Crysis 2 va fi produs nu doar pentru PC, ci si in variante pentru console.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Assassin's Creed 2 - E3 2009 Cinematic Trailer

Ubisoft ne prezinta in sfarsit un video (CGI, nu in-game) cu imagini relevante pentru Assassin's Creed 2, continuarea unuia dintre cele mai cunoscute jocuri de actiune din 2007.

Descarca "Assassin's Creed 2 E3 2009 Hi-Res Cinematic Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.

Trailerul ne dezvaluie faptul ca actiunea din Assassin's Creed 2 se petrece in Venetia anului 1486 (in perioada Renasterii, dupa cum s-a putut deduce din primul trailer pentru AC2 lansat de Ubisoft) si ca personajul principal va dispune de arma de foc (ascunsa, ca si cutitul, in maneca). Asasinul va face in continuare parkour prin oras. Ramane de vazut daca producatorii vor introduce si misiuni pe timp de noapte (care lipseau cu desavarsire in Assassin's Creed 1, fapt pentru care jocul poate fi criticat - un "simulator" de asasin, care opereaza in permanenta doar ziua in amiaza mare si in public).

Perioada de lansare a lui Assassin's Creed 2, anuntata in trailer, este sezonul Sarbatorilor 2009.

Sursa: Ubisoft / HIT.ro