joi, 21 octombrie 2010

Computerul cu 70TB spatiu de stocare, facut in casa

Atunci cand pasiunea pentru tehnologie e dusa la extrem, unii se apuca de construit adevarate masinarii, pe care, oricat am dori, nu le mai putem numi simple computere.

Probabil ca din teama de a ramane fara spatiu pe hard, un individ din Rusia a gasit solutia perfecta si s-a apucat sa-si construiasca propriul super-PC, dotat cu (extrem de) mult spatiu de stocare.



El a combinat in total 60 de hard disk-uri pentru a obtine nici mai mult, nici mai putin de 70TB de spatiu de stocare. Toate acestea au fost introduse cu greu intr-o “carcasa” gigantica, construita din lemn.


Evident, pentru a mentine totul la racoare, individul a mai investit si in alte 20 de ventilatoare pe care le-a postat deasupra carcasei de lemn.

Rusul va putea pastra pe calculatorul sau, de acum, zeci de mii de filme la calitate DVD si milioane de melodii MP3.

Sursa: Gizmodo

Salon auto la Euromall Pitesti , 21-24 Octombrie & Concert Narcotic Sound




Dorele, n-ai văzut conducta?


Un şofer de autobasculantă a făcut, ieri, fără voie, o cascadorie de toată frumuseţea pe un drum de la marginea Brăilei.

Conducătorul autobasculantei nu şi-a dat seama că circulă cu bena ridicată cand a trecut pe sub o conductă de apă caldă, aflată la 10 metri inălţime. Din fericire, ţeava nu a cedat, insă din cauza rezistenţei, mastodontul s-a ridicat cu roţile în sus. Imaginea autobasculantei care stătea în echilibru pe roţile din spate i-a lăsat cu gura căscată pe cei câţiva martori care au asistat la grozăvie, dar şi pe poliţiştii sosiţi la faţa locului. După câteva ore de chin, muncitorii de la firma unde lucra şoferul, ajutaţi de utilaje, au reuşit să pună înapoi pe roţi basculanta. “Totul a revenit la normal şi nu s-au înregistrat pagube”, a declarat Jenel Sogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.