vineri, 20 noiembrie 2009

Clash Of The Titans


Descriere pe scurt:
Aceasta noua versiune la clasicul film din 1981 cu acelasi titlu il are in centrul povestii pe Perseu, fiul lui Zeus, crescut printre oameni. Lupta pentru putere ii gaseste pe oameni infruntand regii si regii infruntand zeii. Numai ca razboiul dintre zei ar putea distruge intreaga lume. In fata lui Hades, zeul lumii de dincolo, Perseu este neajutorat, nereusind sa isi salveze familia. El se ofera voluntar intr-o misiune periculoasa de a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa puna mana pe puterea lui Zeus, vrand sa elibereze iadul pe pamant. In fruntea unor razboinici viteji, Perseu porneste intr-o calatorie plina de pericole in lumile interzise, acolo unde se va lupta cu creaturi, bestii si demoni, in fata carora va triumfa numai daca isi accepta conditia de zeu, numai daca isi va sfida soarta si isi va crea propriul sau destin.

Un nou film cu vrajitori, in productie

Producator de la Hollywood, Lorenzo di Bonaventura, a declarat ca lucreaza la un nou film care aminteste de aventurile lui Harry Potter.

Este vorba de o serie de filme bazate pe seria de romane Secretele nemuritorului Nicholas Flamel scrise de Michael Scott. Fanii seriei Harry Potter isi aduc cu siguranta aminte de acest nume pentru ca fara Flamel n-ar fi existat nici piatra filozofala din prima parte a celebrei francize.



Nicholas Flamel si sotia lui au existat in realitate, numele lor fiind strans legate de istoria alchimiei europene. Nascut in 1330, Flamel a devenit celebru postum, cand i-a fost atribuita una dintre cele mai importante lucrari despre alchimie. Despre el se spune ca, reinterpretand pasaje din Cartea lui Abraham, a reusit sa obtina argint si apoi aur din alte metale. Numele lui apare nu doar in Harry Potter, ci si Codul lui Da Vinci al lui Dan Brown sau in Pendulul lui Foucault al lui Umberto Eco.

Cartile lui Scott ii au in vizor pe gemenii Sophie si Josh Newman. Acestia trebuie sa protejeze Codex-ul, cartea lui Abraham, cu ajutorul careia Nicholas Flamel poate crea un elixir in stare sa-l mentina pe el si pe sotia lui, Perenelle, in viata. Codex-ul este foarte important pentru ca incantatiile din el pot trezi la viata Strabunii, fiinte stravechi si cu puteri inimaginabile, care ar putea distruge lumea si transforma intreaga rasa umana in sclavi.

În acest moment proiectul este in faza scrierii scenariului. Scott a publicat deja trei romane, Alchimistul, Magicianul si Vrajitoarea, al patrulea urmand sa apara in 2010.

EA închide Pandemic, studioul care a produs Saboteur si Mercenaries

Aproape toti angajatii studioului Pandemic au fost concediati ieri. Printre cele 200 de persoane se numara inclusiv directorul Andrew Goldman, presedintele Josh Resnick si vicepresedintele Greg Borrud.



Purtatorul de cuvant de la Electronic Arts a declarat pentru Shacknews: "Brand-ul Pandemic si francizele sale vor continua sa existe. Un mic grup de producatori de la Pandemic se va muta la sediul EA Los Angeles si vor continua sa lucreze la jocuri care se vor axa pe calitate, reducerea costurilor si respectarea programului".

Un tweet de la un angajat Pandemic, Drew marlowe, spune simplu: "Este oficiale. Pandemic a fost inchis astazi. Cel putin am primit un pachet compensatoriu decent".

Reducerile fac parte dintr-o miscare mai ampla de reducere a costurilor pe care EA a pus-o in miscare de ceva timp. Vor fi afectate 1500 de slujbe si vor fi inchise mai multe studiouri.

Sursa: Hit.ro