joi, 4 martie 2010

Assassin's Creed 2 Key Code GenKey Serial KeyGen


77PL-HP47-XBVK-S7GF GSAX-PFH7-PWY2-YNW8 GBFS-G33L-JY5E-DBYB 7475-ZV5Z-DM4R-3SQ7 2FJE-SE36-26RH-U48N

Skype acum si pe telefoanele mobile cu Symbian

Skype a lansat prima versiune a celebrului client de comunicare pentru telefoanele mobile care functioneaza cu sistemul de operare Symbian – in general Nokia.



Aplicatia, care poate fi cumparata deja din magazinul online al celor de la Nokia Ovi Store – permite detinatorilor de telefoane Nokia sa foloseasca Skype pe orice terminal dotat cu WiFi, GPRS, EDGE sau 3G.

Jo Harlow, purtatorul de cunvant al celor de la Nokia spune ca prima versiune de Skype pentru telefoanele mobile ruleaza pe orice smartphone Nokia care utilizeaza Symbian ^1.

“In acest moment inregistram in jur de 1,5 milioane de download-uri pe zi din magazinul online Ovi, insa credeam ca Skype pentru telefoanele inteligente Nokia poate dubla aceasta cifra”, mai spune purtatorul de cuvant intr-un comunicat oficial al companiei.

De asemenea, este de asteptat ca Skype sa lanseze versiunea pentru telefoanele mobile si pentru alti producatori, cum ar fi Sony Ericsson.

Deocamdata, primul Skype pentru Symbian este compatibil cu urmatoarele smartphone-uri Nokia:

- N97
- N97 mini X6
- 5800 XpressMusic 5530
- E71
- E90
- E63
- E66
- E51
- N96
- N95
- N95 8Gb
- N85
- N82
- N81
- N81 8 Gb
- N79
- N78
- 6220 Classic
- 6210 Navigator
- 5320

Vulnerabilitate Windows, hackerii pandesc

Daca folositi sisteme de operare precum Windows XP sau Windows 2000, stirea urmatoare va este adresata direct. Microsoft a confirmat la inceputul saptamanii o vulnerabilitate in Internet Explorer care poate permite unui hacker sa controleze un computer care foloseste un browser web Microsoft.



Microsoft sfatuieste utilizatorii de Windows XP sa nu apese tasta F1 atunci cand un site o cere, ca reactie la descoperirea unei brese de securitate pe care hackerii ar putea-o exploata pentru a prelua controlul de la distanta asupra unui computer ce ruleaza Internet Explorer.



Intr-un buletin special de securitate emis luni seara, Microsoft a confirmat prezenta unui bug nereparat, descoperit de un programator polonez vinerea trecuta.

"Daca un site web rau-voitor afiseaza un mesaj in care incurajeaza untilizatorul sa apese tasta F1, va fi rulat un cod ce poate afecta securitatea computerului respectiv", apare in comunicat.
Windows 2000, Windows XP and Windows Server 2003 sunt afectate direct de acest bug conform Microsoft, si orice varianta de Internet Explorer instalata pe aceste sisteme de operare poate fi folosita de atacatori.
Pana la aparitia unui patch de securitate, utilizatorii trebuie sa avite sa apese tasta f1 daca un site le-o cere, mai titreaza comunicatul.

Sursa: Hit.ro