joi, 12 noiembrie 2009

Nokia ne arata telefoanele viitorului - VIDEO

Gigantul finlandez a dat publicitatii un clip in care isi prezinta viziunea asupra propriilor produse care se vor afla pe piata in 2015.

Conform acestei viziuni, gadgeturile mobile Nokia de peste cinci ani vor fi construite in jurul aplicatiilor pentru retelele sociale, dar si a celor care folosesc conceptul de "Augmented reality".

Telefoanele se vor conecta mai usor cu alte aparate electronice din casa, permitand un acces mai facil la continutul multimedia din telefon, dar va putea si suplini rolul unora dintre acestea, de exemplu prin incorporarea unui pico-proiector, a carui proiectie joaca rolul unui televizor cu ecran lat.

Designul telefoanelor Nokia din 2015 insa nu pare sa fi avansat prea mult, si se aseamana suspect de mult cu nou-lansatul N900. Exista deci si un alt unghi din care poate fi privit acest material, si anume acela de instrument menit sa creeze o aura de telefon futurist, aflat inaintea vremurilor sale, pentru N900.

Actrita Kate Beckinsale este cea mai sexy femeie in viataConform revistei americane Esquire, actriţa Kate Beckinsale ocupa locul intai la categoria Cea mai sexy femeie în viaţă. Actrita va poza intr-un pictorial incendiar în numărul din noiembrie al revistei care i-a acordat acest titlu.Kate este este căsătorită cu regizorul Len Wiseman şi are o fetiţă de zece ani dintr-o relaţie anterioară. Kate este cunoscuta pentru rolurile sale din : Serendipity (2001), Underworld (2003), Pearl Harbor (2001) şi Whiteout (2009).Anul trecut, locul intai in topul Cea mai sexy femeie în viaţă a fost ocupat de actriţa Halle Berry.