sâmbătă, 12 decembrie 2009

Diablo II Patch 1.13, la 9 ani de la lansare Cd Key

Blizzard a devenit o companie care sfideaza regulile generale ale industriei video. Daca cele mai multe companii se bucura de o durata de viata a jocurilor lor de aproximativ un an, compania californiana reuseste sa mentina interesul in propriile produse un timp foarte indelungat. Astfel, Blizzard a oferit un nou patch pentru Diablo II, poate unul dintre cele mai cunoscute jocuri (action/RPG sau "hack'n'slash") din istorie, lansat in iunie 2000.

Noul patch aduce o serie lunga de modificari, care poate fi vizualizata aici.

Printre cele mai importante modificari aduse de patch-ul Diablo II 1.13 se numara posibilitatea de respecializare (disponibila dupa completarea quest-ului "Den of Evil"), imbunatatirea sanselor de a obtine rune de nivel inalt, posibilitatea de a rula jocul in rezolutia 4:3 maxima disponibila, precum si multiple ajustari ale abilitatilor diferitelor clase de personaj.

Diablo II, alaturi de expansion pack-ul Diablo II: Lord of Destruction, alcatuiesc un "cuplu" de jocuri care se bucura de succes comercial pana in zilele noastre, chiar si in Romania. Evident, jucatorii pasionati de Diablo asteapta cu nerabdare lansarea lui Diablo III, insa aceasta a fost amanata in repetate randuri si, aparent, nu este asteptata inainte de 2011.

Dante's Inferno, trailer nou: 7th Circle of Hell Cd Key

Electronic Arts a lansat un nou video in care producatorii jocului Dante's Inferno prezinta al saptelea cerc al iadului: Violence. Producatorii au incercat sa reproduca fidel descrierile, de altfel alegorice, ale lui Dante, iar rezultatul este destul de spectaculos.

Dante's Inferno va fi o adaptare third-person action adventure a scrierilor lui Dante, cu alte cuvinte o calatorie in cele noua cercuri ale Iadului. Divina Comedie a fost scrisa in secolul 14 si este o descriere alegorica a vietii de apoi in viziune crestina iar Infernul este prima parte din opera lui Dante Alighieri.

Dante's Inferno va fi lansat pe 12 februarie 2010, in variante PS3, Xbox 360 si PSP.