sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Legend of the Seeker Season 2,



Original Air Date—7 November 2009

Episode 1: Marked

StarCraft 2 - Blizzard confirma lansarea in 2010 Cd Key Crack

Informatia are de data aceasta mai multa greutate decat un simplu zvon, deoarece Blizzard a reconfirmat intentia de a lansa StarCraft 2 pana la jumatatea lui 2010 la o conferinta cu investitorii (ultimele persoane de pe Pamant pe care ai dori sa le amagesti/minti). StarCraft 2 este unul dintre cele mai amanate jocuri ale tuturor timpurilor, alaturi de Duke Nukem Forever.

Conform declaratiilor sefului Blizzard, Mike Morhaime, echipa de productie lucreaza cu spor la finisarea jocului si intentioneaza sa lanseze cat de curand o varianta beta. Varianta finala a primului joc al trilogiei, StarCraft II: Wings of Liberty, este asteptata pe rafturile magazinelor in al doilea trimestru al anului viitor.

Morhaime a mai declarat ca se asteapta la un succes fenomenal pentru StarCraft 2, in conditiile in care StarCraft (1) si expansion pack-ul sau StarCraft: Brood War s-au vandut pana acum in peste 11 milioane de exemplare in intreaga lume.

Windows 7 se vinde mult mai bine decat Vista

Un raport creat de NPD Group arata ca noul sistem de operare lansat de Microsoft, Windows 7, a inregistrat vanzari mult mai bune la lansare decat a reusit Windows Vista la aparitia sa pe piata (in ianuarie 2007).

Astfel, vanzarile in magazine ale lui Windows 7 au fost cu 234% mai mari decat cele inregistrate de Vista la momentul respectiv. Windows 7 a produs insa venituri doar cu 82% mai mari decat Vista, deoarece MS a promovat mai intens variantele Premium, in loc de Ultimate.

Cel mai bine vandute variante de Windows 7 de pana acum sunt:

1. Windows 7 Home Premium Upgrade

2. Windows 7 Pro Upgrade

3. Windows 7 Home Premium Family Pack 3 User Upgrade

Vanzarile de PC-uri cu SO preinstalat au fost insa mai slabe cu 6% fata de cele din perioada lansarii lui Windows Vista. Motivul principal pentru aceasta scadere este faptul ca pe rafturile magazinelor se gasesc in continuare un numar mare de calculatoare cu Vista preinstalat. Cu toate acestea, vanzarile de PC-uri in saptamana lansarii lui Windows 7 au fost cele mai mari din al treilea trimestru.

Microsoft ar trebui sa treaca pe Linux

Un fost angajat Microsoft a dat o declaratie surprinzatoare: gigantul din Redmond ar trebui sa mai lase un pic toata povestea asta cu Windows si sa treaca pe Linux.

Keith Curtis, fostul angajat MS, crede ca nici macar Windows 7 nu va reusi sa opreasca marsul triumfal al Linuxului catre dominarea pietei. Solutia oferita de Curtis: un Linux produs de Microsoft.

"Cred ca am putea cu totii sa folosim Microsoft Linux. I-am trimis un e-mail lui Steve Ballmer despre aceasta propunere si mi-a spus ca nu este interesat", a spus Curtis intr-un articol NetworkWorld. "Microsoft ar putea domina cu usurinta piata Linux daca si-ar dori."

"Din ziua in care am inceput sa folosesc Linux, n-am mai folosit nici macar o singura linie de cod Microsoft - si au trecut patru ani de-atunci", a adaugat Curtis.

Fostul angajat Microsoft a mai subliniat si faptul ca Microsoft nu ar avea de gestionat nici macar costuri exagerate, in conditiile in care Ubuntu a pornit cu doar 10 milioane de dolari, o suma derizorie pentru MS.