vineri, 4 martie 2011

Primele imagini cu Windows 8. VEZI FOTO

Daca va intrebati cand vor mai aparea vesti despre viitorul sistem de operare al celor de la Microsoft, iata ca setea de picanterii ne este satisfacuta de primele screenshot-uri Windows 8.

Dupa cate se pare, imaginile au fost confirmate ca fiind reale, ele fiind publicate de catre site-ul chinez Win7China, care a postat cateva screenshot-uri ale ceea ce va fi cel mai nou sistem de operare Windows.

Imaginile dezvaluie Windows 8 Milestone 2, ceea ce inseamna ca lucrul la sistemul de operare nu este inca foarte avansat. Sau poate ca se vrea sa fim indusi in eroare…

Una dintre imagini este chiar un screenshot al desktopului Windows 8, care, la prima vedere pare foarte simplist. Acesta contine si un mesaj text prin care Microsoft incearca sa ne sugereze ca nu isi propune sa dezvaluie prea mult din sistemul de operare, oricat am incerca noi sa intervenim.

Alta imagine dezvaluie taskbar-ul Windows 8. Nu am avut cum sa nu constatam ca acesta seamana destul de bine cu cel al Windows 7 la care s-a adaugat un icon pentru Windows Live. Se pare ca Microsoft planuieste sa integraze Windows Live chiar “sub capota” viitorului sistem de operare.

Cea de-a treia imagine pusa la dispozitie de site-ul chinez ne dezvaluie Live Pictures.

Daca ar fi sa ne luam doar dupa aceste screenshot-uri, nu ni se pare ca Windows 8 va fi atat revolutionar cum ne-a tot povestit Steve Ballmer si, in nici un caz, cel mai riscant produs al Microsoft de pana acum

Dar poate ca este prea devreme sa ne dam cu pararea.

Power Of Goodbye