marți, 15 martie 2011

Cea mai tare faza 2010!!! BRAVO POLITIA ROMANA!!!

Hacker Cup – prima competitie de hacking organizata de Facebook

Prima competitie de hacking organizata de Facebook, Hacker Cup, a ajuns la runda finala.

Ei bine, da! In caz ca nu stiati, Facebook a inceput de anul acesta sa organizeze Hacker Cup, o competitie anuala de programare, organizata la nivel mondial, unde hackerii pot rivaliza unul cu celalalt pentru “faima, premii si glorie”. Sau…cel putin asa aflam de pe pagina de Facebook a competitiei.

Initial, in competitia Facebook s-au inscris 12.000 de participanti din toata lumea. Insa, programatorii care s-au remarcat in cadrul competitiei si au ajuns printre finalisti au fost doar 25 la numar, din 10 tari, s-au adunat la sediul din Palo Alto pentru a-si demonstra abilitatile.

In fiecare runda, hackerii au avut de rezolvat cate trei probleme, care aveau un singur raspuns corect. Participantii care au mers mai departe au fost alesi in functie de cat de corect si cat de repede au rezolvat acele probleme.

Cele trei probleme pentru runda finala au fost create de catre nici mai mult, nici mai putin de 10 ingineri Facebook.

Primii trei finalisti vor pleca acasa cu cecuri in valoare de 5000 de dolari (primul loc), 2000 de dolari (locul doi), si respectiv 1000 de dolari (locul trei).

Facebook planuieste sa transforme Hacker Cup intr-o competitie anuala.

Gigantul Adidas îşi schimbă sloganul. VIDEOGigantul Adidas îşi schimbă sloganul. VIDEO

Producătorul de echipamente sportive îşi va schimba sloganul şi va demara, de mâine, cea mai mare campanie publicitară pe care a făcut-o vreodată.

Adidas is all in”. Acesta este noul slogan al companiei germane, care va înlocui, de mâine, vechiul slogan “impossible is nothing” scrie presa internaţională.

Pentru a face cunoscută schimbarea, Adidas va derula o amplă campanie de comunicare: spoturi de 30 şi 60 de secunde la TV, şi variante de două minute ale acestora pe internet. Spre comparaţie, bugetul alocat campaniei este de două ori mai mare decât cel alocat cu ocazia ultimei ediţii a Campionatului Mondial de Fotbal.

S-a lansat Internet Explorer 9. Descarcă-l de aici

Microsoft a lansat astăzi mult aşteptatul Internet Explorer 9. Noul browser are o interfaţă restilizată, un download manager propriu şi un meniu de tip Speed Dial.

De asemenea, Internet Explorer 9 se poate lauda şi cu un suport complet pentru standardul HTML5.

Pentru că majoritatea utilizatorilor de Windows s-au declarat dezamăgiţi de Internet Explorer 6, Microsoft speră ca IE9 sa contribuie la creşterea cotei de piaţă sau cel puţin la stagnarea ei. Până acum, versiunile Beta şi RC ale IE9 au fost apreciate atât de utilizatorii obişnuiţi, cât şi de specialişti.

De reţinut că varianta 9 a Internet Explorer nu va funcţiona şi pe PC-urile care rulează Windows XP, fiind compatibilă doar cu variantele Vista si 7 ale sistemului de operare produs de Microsoft.

Internet Explorer este în prezent cel mai utilizat browser, el fiind folosit de 43,55% dintre utilizatorii de internet. În Europa IE a pierdut serios din popularitate căzând pe locul 2 cu 37,5%, după Mozilla Firefox care avea 38,1%.

Curioşii pot downloada noul browser Internet Explorer 9 de aici

Cum sa maresti viteza de download a fisierelor

Internetul reprezinta cea mai rapida si facila metoda de a descoperi tot felul de informatii si content multimedia. Dar asta stiati deja…

Si, totusi, daca esti limitat de viteze mici de download, nu profiti la maximum de tot ceea ce are de oferit acest gigantic WWW.

Un computer mai performant te va ajuta intr-o oarecare masura, dar exista mai multe metode prin care iti poti optimiza viteza de download, fara a fi nevoie sa iti upgradezi computerul.

Iata cateva trucuri:

Contacteaza-ti providerul in legatura cu optiunile de conectare la Internet. Viteza conexiunii tale la Internet reprezinta cel mai important element in viteza de download.

Daca inca mai ai acces la Internet prin dial-up poate ar trebui sa iei in calcul si optiunea upgradarii la DSL sau o conexiune prin cablu. Chiar daca ai deja cablu, providerul de Internet ar putea avea un serviciu de cablu mai rapid.

Intelege notiunea de conexiune rapida. Viteza conexiunii este determinata de cantitatea de date care pot fi transferate pe secunda, in general kilobiti pe secunda sau megabiti pe secunda.

Majoritatea conexiunilor dial-up sunt de 56 Kbps, in vreme ce prin cablu se poate ajunge la 20 Mbps. In clipa in care va contactati furnizorul de Internet, acesta ar trebui sa va poata spune viteza conexiunii lor.

Inchide programele de care nu ai nevoie atunci cand downloadezi. Astfel, resursele calculatorului vor fi directionate catre transferul de date. Daca este posibil, pe perioada de download, nu mai opera nicio operatiune pe calculator.

Prioritizeaza-ti download-urile. Descarca numai fisierele de care ai intr-adevar nevoie si porneste alte download-uri ulterior. Cu cat descarci mai multe fisiere simultan, cu atat procesul se deruleaza mai incet.

Incearca sa downloadezi in momente diferite ale zilei. Cu cat exista mai multi oameni care descarca acelasi fisier, cu atat fisierul se downloadeza mai greu pentru toata lumea. Daca experimentezi un download lent, incearca un alt moment al zilei, cand sunt mai putine persoane care ar putea incerca sa descarce acelasi fisier.

Instaleaza un program Download Accelerator, care optimizeaza abilitatile de download ale computerului tau. Nu numai ca mareste viteza de download, ci te ajuta sa administrezi mai bine procesul in sine. Cand pornesti un download, programul salveaza fisierul, astfel incat daca esti nevoit sa intrerupi procesul, sa il poti relua ulterior.

Descarca

Deus Ex: Human Revolution Interview: Pax East 2011 (PC)