miercuri, 27 octombrie 2010

Se modifică mailul de la Yahoo! (VIDEO)

Yahoo! a lansat o versiunea beta pentru clientul de e-mail. Varianta este modificată radical. Americanii spun că este mai rapidă, mai uşor de folosit şi mai sigură. Pe lângă asta, utilizatorii vor putea viziona filme de pe Youtube şi fotografii direct din inbox şi să posteze pe Facebook şi Twitter.

Cei de la Yahoo spun că din ce în ce mai puţini abonaţi îşi petrec timpul pe mail. Pentru asta, americanii au integrat mai bine reţelele sociale în mailul Yahoo, iar utilizatorii pot posta direct din "căsuţa de inbox" mesaje sau update-uri.

Fotografiile de pe Picasa şi Flickr, dar şi clipurile de pe Youtube vor putea fi vizionate direct din inbox, iar americanii din Sunyvale speră că toate îmbunătăţirile vor face ca cei 270 de milioane de abonaţi să îşi petreacă mai mult timp pe Yahoo! Mail. Chiar şi pentru cei cu conexiune la internet slabă, mailul se va mişca mult mai repede.

Numărul mediu de minute petrecut de utilizatori pe Yahoo! Mail a scăzut cu 25% între ianuarie şi aprilie 2010.

Cum l-a convins Minune pe Salam să vorbească: «Facem puşcărie, stai în banca ta!»

Cand şi-a dat seama că ar putea ajunge la puşcărie din cauza minciunilor spuse in ancheta de la Million Dollars, Adi Minune ''s-a spovedit'' la procurori şi s-a oferit “să umble” şi la conştiinţa amicului său Florin Salam, ne-au declarat, în exclusivitate, surse din interiorul anchetei.

Adi Minune (stânga) şi Florin Salam au cântat în seara scandalului de la Million Dollars

Iniţial, Adi Minune a refuzat să dea declaraţii în legătură cu atacul de la Million Dollars, restaurant în care, acum mai bine de o lună, petrecea de zor cu Florin Salam alături de câteva femei. Atunci, Marian Noca, zis “Italianul”, a fost înjunghiat de Nuţulică, fiul interlopului Nuţu Cămătaru. Mult mai “generos” cu anchetatorii, Salam a îndrugat la început o poveste care s-a dovedit a fi doar o minciună gogonată, drept pentru care amândoi s-au ales cu dosare penale pentru favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

Speriat, probabil, că ar putea deveni clientul unei celule, Minune s-a răzgândit şi, cu memoria nealterată, a făcut mărturisiri complete. Mai mult, Minune a renunţat la apărător. “Ce avocat, şefu’? Dă-mi o hârtie să-ţi zic cum a fost”, a spus Minune, înainte de a da declaraţii. Apoi, manelistul l-a convins pe Florin Salam să-l urmeze pe calea adevărului. “Facem puşcărie, stai în banca ta!”, i-ar fi şoptit la ureche Adi Minune lui Salam, pentru a-l convinge să interpreteze “partitura” reală.

Arestat şi un subofiţer SRI

Tribunalul Bucureşti a făcut, ieri, publică motivarea arestării preventive a patru persoane în scandalul de la Million Dolars. Printre arestaţi se află şi subofiţerul Ştefan Corneliu, şofer la UM 466- SRI, acuzat de favorizarea infractorului, după ce l-a învăţat pe Nicu Ţîşi, şeful pazei din restaurant, ce să spună în faţa procurorilor.