luni, 29 iunie 2009

The Punisher: No Mercy, din 2 iulie pe PSN - vezi trailer

ZEN Studios (cu sediul in Budapesta) pregateste pentru lansare un First Person Shooter care il readuce in atentie pe unul dintre cei mai duri super eroi: The Punisher.

Descarca "The Punisher: No Mercy HD Trailer (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

The Punisher: No Mercy este un FPS creat exclusiv pentru PLAYSTATION 3 si disponibil doar prin PlayStation Network. Jocul are la baza motorul Unreal Engine 3 si promite sa ofere actiune exploziva in stil arcade si multiplayer de calitate pentru pana la opt jucatori.

In The Punisher: No Mercy, jucatorul trebuie sa supravietuiasca intr-o lume intunecata, insa interesant este faptul ca nu va fi obligat sa joace doar in rolul lui Punisher, ci isi va putea alege oricare dintre cei opt avatari disponibili - inclusiv Jigsaw, inamicul nr.1 al lui Punisher. Arsenalul din joc promite sa ofere o mare varietate de arme si abilitati extraordinare. Jocul va fi lansat pe 2 iulie 2009.

Sursa: ZEN Studios / HIT.ro

Moartea lui Michael Jackson speculata de hackeri

In doar cateva ore de la moartea fulgeratoare a lui Michael Jackson, au fost inregistrate mai multe tentative de spam si malware cu subiecte legate de decesul vedetei.



Pe site-ul firmei de securitate, Sophos, s-a raportat un prim val de mesaje avand ca subiect detalii “picante” despre moartea lui Michael Jackson, expeditorul mesajelor sustinand in respectivul spam ca poate oferi informatii spectaculoase din culisele tragicului eveniment daca primeste un simplu “reply”.

De aceasta data, mesajul nu continea nici un URL sau link catre alte adrese de web. Scopul mesajului descoperit de Sophos fiind acela de a strange o baza de date imensa cu adrese active de e-mail.

Nici cei de la Tred Micro nu au zile prea linistite. Rik Ferguson, consultant senior pe probleme de securitate a firmei spune ca in zilele urmatoare se asteapta la un val urias de mesaje spam, malware sau rezultate false generate de motoarele de cautare dupa “interventia” eminentelor cenusii ale internetului.

Moartea lui Michael Jackson nu este singura care a generat acest val de atacuri. Hackerii s-au folosit si de informatii legate de moartea actritei Farrah Fawcett, unul dintre “ingerii lui Charlie”.

Ce inseamna generarea de rezultate false de catre motoarele de cautare? Pe scurt, hackerii deghizeaza link-urile malitioase ca si pagini care contin informatii relevante pentru cuvantul sau fraza cautata astfel incat site-ul lor sa fie impins cat mai sus in cautari.

Totusi, sperantele companiilor de securitate sunt acelea ca userii sunt suficient de inteligenti pentru a realiza ca anumite adrese de web sau link-uri sunt atacuri subtile ale hackerilor.