sâmbătă, 19 mai 2012

Vedeti 10 jocuri recomandate pentru Ipad (VIDEO)

Pe langa functiile de navigare pe internet, lectura si vizionare de filme, Ipad-urile au fost create si pentru jocuri. Gameranx ne sugereaza un top 10 al celor mai tari jocuri care merita incercate pe tablet PC-ul Apple.
1. Death Rally
Death Rally este un joc in care conduceti o masina inzestrata cu tot felul de tipuri de arme pentru a va anihila oponenti. Versiune a fost preluata de pe PC si adaptata modelelor de Ipad.
Este captivant, deoarece cu cat avansezi la un nivelele superioare, cu atat obtii arme mai multe si mai noi, dar si masini mai puternice, iar adrenalina creste.



2. Rage HD
Rage HD este un joc pe viata si pe moarte, creat de cei de la id Software, in care actiunea se desfoara in universul Rage.
Functioneaza foarte bine pe tablete si este, in opinia multora, singurul joc de tip FPS care merita jucat pe tablete.



3. Majesty: The Fantasy Kingdom Sim
Jocul Majesty a fost introdus pe Ipad cu ajutorul dezvoltatorilor jocului Herocraft si al celor de la Paradox Interactive.
Pe tableta, jocul are o varianta upgradata, cu o grafica noua si, desigur, o interfata cu touch screen.



4. Crimson: Steam Pirates
Versiunea Steam Pirates pentru Ipad este foarte asemanatoare celei clasice si ii pune pe jucatori in postura unor pirati care sunt trimisi sa distruga si jefuiasca orice le iese in cale.



5. Emissary of War
Emissary of War este o versiune de joc pentru tableta care combina elemente de actiune cu statistici RPG performante si elemente vizuale avansate.
In acest joc, preluati rolul unui barbar numit Ghent, care impreuna cu tovarasul sau credincios Hassock, stabilesc tot felul de misiuni.



6. Anomaly Warzone Earth
Anomaly Warzone Earth este un joc de tip tower defense, in care actiunea are loc in viitor. Jucatorul trebuie sa se strecoare printre turnurile de aparare inamice, cu scopul de a atinge diverse obiective.

 

7. Infinity Blade
Versiunea Infinity Blade pentru Ipad este mai puternica si mai avansata decat cea clasica. Pe tableta, regasim o varianta extinsa, cu locatii si personaje noi, dar si echipamente moderne.



8. Dead Space
Dead Space este un joc horror excelent si are meritul de a furniza o experienta inedita gamerilor, atunci cand este jucat pe Ipad.
Muzica si zgomotele scoase de extraterestri va tin conectati la experienta jocului.



9. Machinarium
Machinarium este un joc perfect adaptat tabletelor si ofera o experienta interesanta jucatorilor.
Jocul va pune in "pielea" unui robot numit Josef, care trece printr-o multime de aventuri in incercarea de a-si salva iubita de personajul negativ.



10. Superbrothers: Sword and Sworcery EP
Multi au indraznit si au spus ca jocul Superbrothers: Sword and Sworcery este motivul pentru care a fost creat Ipad-ul.
Jocul este unul inovativ si utilizeaza la maximum toate dotarile acestui device, oferind o experienta sociala incredibila prin tool-urile spectaculoase - Twitter integrat si scriere inteligenta.