vineri, 8 mai 2009

Windows 7 testat la Free Zone IT

Emisiunea de astazi* este exclusiv dedicata noului produs de la Microsoft: Windows 7. Vom incerca sa aratam functionalitatea mult asteptatului sistem de operare de la Microsoft, insistand in aceasta prezentare pe versatilitatea sa, adica el chiar functioneaza optim pe aproape orice configuratie, si deasemenea, aratam ca acum acest sistem de operare este perfect compatibil cu aplicatiile mai vechi, create pentru Windows XP de exemplu.

Oricum, Windows 7 are o multime de functionalitati asupra carora nu vom insista, insa deocamdata acest sistem de operare are toate premisele sa fie unul de succes, care are potentialul de a face uitat batranul Windows XP.Asa cum stiti deja de pe site-ul nostru, incepand de ieri, Microsoft a dat unda verde la download pentru Windows 7 Release Candidate 1. Noua versiune este disponibila gratuit in limbile engleza, germana, japoneza, spaniola si franceza, atat pe 32 cat si pe 64 biti.

Aflati toate detaliile despre acest nou produs impreuna cu Catalin Calciu si Florin Vladescu in emisiunea Free Zone IT. De asemenea, aflati cum se descurca noul produs Microsoft in fata testelor gandite de echipa Hit.ro.

Apple cumpara Electronic Arts ?

Pe Internet au inceput sa circule zvonuri potrivit carora Apple pregateste o noua achizitie – preluarea producatorului de jocuri Electronic Arts (EA).

Asa cum spuneam, sunt doar zvonuri fara a cita o sursa exacta insa tinand cont de faptul ca Apple sta in acest moment pe un munte de bani (aprox 29 mld $) din vanzarea de iPod-uri si iPhone-uri iar EA se confrunta cu pierdeti destul de mari (-640 mil $) pe trimestul 1 putem lua drept valabile informatiile din blogosfera.

Daca luam in calcul si faptul ca Apple a vandut peste 3 miliarde de melodii prin intermediul magazinului online iTunes Store, un nou magazin de jocuri pentru telefoane ar fi o lovitura sub centrua pentru toti competitorii de pe piata de gaming, inclusiv producatorii de console portabile (PSP, Nintendo DS, etc).