marți, 17 noiembrie 2009

Heroes S04E10 Brothers Keeper HDTV XviD-FQM

Command & Conquer 4 gameplay trailer Cd Key Crack

Electronic Arts se pregateste sa incheie longeviva serie de jocuri de strategie Command & Conquer cu jocul cu numarul 4. Pana atunci, va prezentam un nou trailer de gameplay din Command & Conquer 4: Tiberium Twilight, care va fi lansat in varianta PC pe 19 martie 2010.

Conform trailer-ului, achizitionarea precomenzii jocului ofera acces la varianta Beta Command & Conquer 4.

Actiunea din Command & Conquer 4 are loc in 2062, cand Tiberiumul a infestat deja complet Pamantul, iar fortele GDI (Global Defense Initiative) si Brotherhood of NOD par acum sa aiba un scop comun, dupa invazia devastatoare a rasei extraterestre Scrin din C&C 3. Kane este interpretat in continuare de Joe Kucan, al carui mesaj pentru Romania il puteti vedea in EXCLUSIVITATE pe HIT.ro.

Diablo 3 nu se lanseaza nici in 2010 Cd Key Crack

Blizzard nu se grabeste deloc sa lanseze ale treilea joc din renumita serie de Action-RPG-uri Diablo. Compania a prezentat un plan de lansari la New York pentru urmatorii ani. World of Warcraft este cel mai bine reprezentat titlu, cu expansion-ul Cataclysm in 2010 si continut nou planificat pentru anii care urmeaza.



Pentru 2010, Blizzard mai are planificate lansarea jocului de strategie StarCraft II, precum si un upgrade al serviciului online Battle.net. Pe lista Blizzard mai figureaza si "China Online", despre care se presupune ca este o versiune speciala a World of Warcraft, adaptata la conditiile din China.



Diablo III nu figureaza pe lista in 2010. Conform prezentarii, fanii au de asteptat pana in 2011 sau 2012. Intre timp, Blizzard va lansa probabil si un nou MMO, precum si al doilea episod din trilogia StarCraft II.



Daca va aparea in 2011, Diablo III se va fi aflat in productie timp de sase ani si va deveni, astfel, alaturi de StarCraft II si Duke Nukem Forever, unul dintre cele mai amanate jocuri din toate timpurile.

Sa O Ajutam Pe Cosmina

Clik Pe Poza Pentru Zoom!!