miercuri, 6 mai 2009

A dansat pe mese ca să o cucerească

Fostul rapidist Pierre Boya, legitimat in prezent la echipa Grenoble Foot 38, din prima ligă franceză, a pus ochii pe cantăreaţa Adriana Alexandru. Deşi se află la câteva mii de kilometri distanţă de Bucureşti, camerunezul o sună şi îi trimite mesaje fetei aproape zilnic.

În serialul Vine poliţia, difuzat de Pro TV, Adriana Alexandru a jucat rolul unei sârboaice, iar de curând a lansat melodia Baccia me, compusă de Costi Ioniţă

În cele două sezoane şi jumătate în care a fost legitimat la Rapid, Pierre Boya s-a dovedit a fi un fotbalist cu o viaţă extrasportivă intensă. Camerunezul a fost prins de poliţişti beat la volan, paparazzii l-au surprins în cluburi alături de femei dubioase, iar foştii lui vecini, din cartierul Aviaţiei, erau exasperaţi de chefurile monstruoase pe care atacantul de culoare şi colegul său de la Rapid, muntenegreanul Vladimir Bozovici, le ţineau frecvent.

Deşi a părăsit Liga I cu scandal, Pierre Boya nu a renunţat la visul de a o avea în patul său pe Adriana

I-a cumpărat un cocktail non-alcoolic

De când s-a mutat în Grenoble, Boya pare să se fi făcut băiat cuminte, apărând în presa franceza doar pentru evoluţiile de pe teren. Camerunezului îi este dor de România, dovadă în acest sens stând mesajele şi telefoanele pe care i le dă constant cântăreţei Adriana Alexandru. Atacantul de culoare a văzut-o prima oară pe blondă în clubul Planters din Capitală, la începutul lunii ianuarie, cu doar două săptămâni înainte de a fi transferat de la Rapid la Grenoble, echipă aflată pe locul 12 în Franţa. “Boya era cu încă doi fotbalişti, dintre care unul era Bozovici.

Ca să îi capteze atenţia Adrianei, Boya a început să danseze pe mese, apoi a venit în preajma ei şi a prietenei sale. I-a cumpărat un cocktail non-alcoolic şi a reuşit în cele din urmă să intre în vorbă cu Adriana”, au povestit sursele Libertăţii. De atunci, Boya şi-a făcut un obicei din a o suna la două-trei zile pe Adriana şi de a-i lansa tot felul de invitaţii. “E adevărat că îl cunosc pe Pierre. În ultimul timp nu i-am mai răspuns la telefon. Prefer să nu vorbesc despre mine”, a mărturisit Adriana.

Scandalurile lui Boya

  • Ianuarie 2008 Pierre Boya este prins de poliţiştii piteşteni băut la volan. Fotbalistului i s-a făcut dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru refuzul recoltării probelor.
  • Iunie 2008 Boya şi Bozovici sunt amendaţi de conducerea Rapidului cu sume record de 20.000 de euro, pentru că au petrecut până în zori într-un club bucureştean, cu trei zile înaintea partidei cu Dinamo
  • 23 noiembrie 2008 Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, îi acuză pe Pierre şi pe Vladimir Bozovici că au băut o sticlă întreagă de whisky în autocar, de la Craiova la Bucureşti. La rândul său, Boya se lansează într-un atac dur la adresa antrenorului de atunci, portughezul Peseiro.

E imaginea unei case de modă din Grecia

În vârstă de 28 de ani, Adriana Alexandru este un manechin de succes, mai ales în Grecia, unde este imaginea casei de modă Rebecca Blu. Ea a studiat canto la Universitatea Spiru Haret, iar în prezent pregăteşte primul album, pe care se vor regăsi piese compuse de Costi Ioniţă şi de Mihai Ogăşanu. Adriana Alexandru este o femeie de afaceri de succes, ea fiind administratorul şi imaginea complexului rezidenţial ADAL din Adunaţii Copăceni.

Afara cu 3000 de angajati – Microsoft

In luna Decembrie cand criza economica devenea tot mai vizibila in cifrele de vanzari al diverselor companii, iar cele mai multe dintre acestea concediau oameni, Microsoft Romania anunta prin intermediul Ziarului Financiar ca pentru anul 2009 si-a propus o crestere a numarului de angajati cu aprox 10% de la 267 la aprox 300.

Intre timp, criza a lovit puternic chiar si in Microsoft iar compania mama a facut public in cursul acestei zile in Redmond, WA, noul plan de reducere a costurilor, respectiv concedierea a 3000 de angajati intr-o singura zi.

Concedierile se vor face intr-o proportie egala intre SUA si restul zonelor geografice iar reangajarile se vor relua imediat ce situatia economica se va redresa.

Una din publicatiile din SUA, Seattle Times a reprodus partial o parte dintr-un email trimis de CEO Steve Ballmer catre angajati prin care ii anunta ca aceasta veste a concedierilor este una dificila de impartasit insa perioada de restructurari este aproape de sfarsit.

In luna Aprilie, Microsoft a anuntat rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an, respectiv o scadere cu 32% a profitului net. Totusi, in primele 3 luni ale acestui an a inregistrat venituri cu doar 6% mai mici decat in perioada similara a anului precedent.

Nvidia GT300 amanat?

Desi toata lumea asteapta venirea acestui model pe piata, niste informatii de ultima ora arata nu numai ca aceasta placa video nu va aparea in cursul lunii octombrie, ci o amana deja cu mai multe luni de zile, pana in prima parte a anului viitor.

Nvidia GT300 va constitui o imbunatatire majora pentru modelele obisnuite de pana acum, si in acelasi timp o alta serie, GT210 a fost si ea amanata ( dupa informatiile pe care le avem pana acum ) si in schimb, compania Nvidia se concentreaza in acest moment pe productia de chipuri grafice pe 40nm pentru notebookuri.
Primele placi video pentru desktop fabricate in acest process tehnologic vor aparea la inceputul lunii Iunie la targul de profil Computex

Blocarea site-urilor cu un Broadband Router

Astazi va vom prezenta o alta functionalitate destul de utila in cazul in care dorim sa interzicem accesarea anumitor site-uri de pe calculatoarele dintr-o retea.



In ziua de astazi un router este prezent din ce in ce mai des in casele noastre sau la servici, si in cazul in care spre exemplu avem copii mici cu siguranta suntem interesati sa interzicem accesul lor pe site-uri de internet care ar putea sa-i afecteze.

In acest moment nu aveti de facut decat cateva setari in router si accesul va fi permis, sau interzis asa cum va va fi necesar, dupa cum puteti vedea in materialul video de mai sus.