duminică, 6 mai 2012

FIFA `13 , 2013 Cd Key Serial

Primele cadre ale îndrăgitului joc de fotbal FIFA 13, produs de EA Sports, au fost publicate pe Internet, iar gamerii sunt deja nerăbdători.
Potrivit site-ului game2gether, există cinci lucruri care au fost îmbunătăţile la jocul din acest an, faţă de precedentele.
Astfel, controlul balonului va fi mult mai realist, ţinându-se cont la preluare de puterea, viteza şi capacităţile tehnice ale jucătorului dar şi de înălţimea la care vine mingea. De asemenea, impactul dintre jucători a fost îmbunătăţit, ciocnirile dintre sportivi fiind mai realiste acum.
Faţă de FIFA 2012, în noua ediţie jucătorii nu vor mai putea dribla pur şi simplu schimbând direcţia. S-a mai dezvoltat executarea loviturilor libere, acum fiind posibilă executarea unor scheme mai complexe.
Nu în ultimul rând, realizatorii jocului au umblat la inteligenţa artificială a echipei opuse, jucătorii controlaţi de computer fiind acum capabili să intuiască mai bine o pasă pe care vreţi să o trimiteţi, sau anumite culoare pe care veţi sprinta.