vineri, 5 noiembrie 2010

Cel mai subtire hard extern din lume: G-Drive Slim

Universul tech pare calauzit de o tendinta tot mai clara: dispozitive din ce in ce mai mici, mai sofisticate si mai performante. In acelasi timp, laptop-urile incep sa ia locul PC-urilor, tabletele iau locul netbook-urilor si tot asa.

Iata insa, ca la acest trend se aliniaza si hard drive-urile externe, care devin din ce in ce mai populare, avand in vedere nevoia constanta de miscare a oamenilor. Astfel, Hitachi GST tocmai ce a anuntat lansarea celui mai subtire hard extern din lume: numai 2.5 inci grosime.

G-Drive Slim are o carcasa de aluminiu de dimensiuni 128.6 x 82 x 9.9mm, care adaposteste un hard drive Travelstar Z5K320 a carui grosime a fost de asemenea redusa la 7mm.

Unitatea vine formatata pentru utilizatorii de Mac, dar o simpla reformatare o va putea adapta la si la sistemele de operare Windows.

G-Drive Slim este disponibil in varianta de 320GB, pentru suma de 99.99 dolari, insa la noi in tara nu a ajuns inca.

Sursa: Engadget

Noile telefoane Lamborghini Spyder: scump nu inseamna neaparat si bun

Daca aveti un Lamborghini, un car de bani si o lipsa acuta de bun gust, atunci cu siguranta pe lista de achizitii o sa includeti si noul telefon Lamborghini Spyder.

Noile handset-uri, care au fost create sub umbrela brandului de accesorii Tonino Lamborghini si lansate in Hong Kong, sunt dotate cu ecran de 2.2 inci, camera de 3 MP, memorie interna de 4 GB si carcasa din otel inoxidabil. Pentru “cativa banuti” in plus puteti opta pentru varianta cu piele de crocodil in partea din spate.

Bineinteles ca nu puteau lipsi nici diamantele, care sunt incrustate in carcasa, si cu atat mai putin aurul.

Pretul pentru aceste “telefoane exclusiviste” porneste de la 1781 de dolari si urca foarte repede, in functie de dotari.

Sursa: Engadget