joi, 1 decembrie 2011

A fost lansat Yahoo! Messenger 11.5 in limba romana (Download)

Yahoo! a anuntat pe Blogul Oficial al companiei, lansarea celei mai recente versiuni a programului Yahoo! Messenger - 11.5. Printre noutati se numara posibilitatea de folosi programul in limba romana, anunta dezvoltatorii.
Cea mai importanta schimbare adusa in Mesenger 11.5 este legata de organizarea conversatiilor. Astfel, in noua versiune utilizatorii vor putea utiliza o singura fereastra de discutie pentru multi-chat cu prietenii.
De asemenea Yahoo! afirma ca a imbunatatit si protectia impotriva spam-ului. La acest capitol utilizatorii au la dispozitie optiunea de a ignora multiple request-uri printr-un singur click. Nu in ultimul rand, Yahoo! Messenger 11.5 aduce nu mai putin de 70 de jocuri sociale, printre care Backyard Monsters si Township.
Noul Messenger introduce si functia Smart Archiving - prin care veti putea organiza si pune in categorii separate conversatiile mai vechi pentru a le gasi mai repede in cazul unei cautari. Iar daca folositi des emoticonurile, noul Yahoo! Messenger promite un acces mult mai facil la ele.
De departe, cea mai importanta noutate pentru utilizatorii din Romania este adaugarea limbii romane in lista oficiala a aplicatiei.