joi, 2 iulie 2009

Toshiba TG01, lansare londoneza pe 9 iulie

Toshiba TG01, unul intre cele mai asteptate smartphone-uri ale acestei veri este anuntat pentru lansare la Londra pe 9 iulie. TG01 a fost deja lansat pe piata asiatica, in Japonia, sub numele de NTT DoCoMo PRO T-01A.

Telefonul este deja disponibil in Spania (Telefonica Movistar), Germania (O2) si poate ca acum, odata cu lansarea din Mare Britanie, va deveni disponibil si in alte cateva tari europene.

Toshiba TG01 este smartphone-ul care o data cu aparitia sa pe piata a ridicat putin mai sus stacheta si pentru ceilalti concurenti. Mai exact are un ecran tactil de 4.1 inchi, WVGA cu rezolutie maxima de 800X480, procesorul Qualcom Snapdragon de 1Ghz si o grosime de 9.9 mm, superlative neegalate inca de nici un alt concurent aflat acum pe piata.

Alte caracteristici tehnice includ: sistem de operare Windows Mobile 6.1 cu interfata dedicata 3D si posibilitate de upgrade la versiunea WM 6.5, WiFi, A-GPS, 3G, memorie RAM de 256MB, memorie interna de 512MB si suporta card microSd de pana la 16GB.

Preturile lui TG01 se ridica pana la 150 de euro cu diverse tipuri de abonament, sau in jur de 500 de euro la liber.

Noile serii de notebokk-uri Vaio

Sony Vaio isi improspateaza principalele serii de notebook-uri din gamele multimedia, business si lifestyle. Iubitorii divertismentului digital vor fi impresionati de noua serie FW41, care include modele de top cu memorie de 6GB RAM, iar amatorii de fotografie vor putea testa noua serie AW31. Pentru oamenii de afaceri, Vaio ofera cel mai performant notebook ultra-portabil cu posibilitati de conectare superioare si sistem de operare Windows Vista pe 64 de biti. Nu in ultimul rand, utilizatorii pentru care stilul reprezinta una dintre valorile importante se vor putea bucura de paleta cromatica bogata a noii serii CS31.



Modelul Z41WD/B si FW41ZJ sunt concepute pentru performante de varf si conectivitate rapida: datorita sistemului de operare Windows Vista Business pe 64 de biti, utilizatorii pot accesa intreaga memorie RAM de 6GB. Astfel cele mai complexe si solicitante sarcini de lucru pot fi realizate in cel mai scurt timp.

In plus, modelele ofera functii superioare de conectare la internet, datorita modemului 3G integrat care permite conexiuni wireless cu o viteza de 7,2 Mb/s. Puterea de procesare este asigurata de procesorul Intel Core 2 Duo P9700 de 2,8GHz, iar capacitatea de stocare este de 400 GB.



De asemenea, noua serie de notebook-uri Z41 se adreseaza oamenilor de afaceri si utilizatorilor care isi doresc un sistem ultra-portabil, cu ajutorul caruia se pot conecta rapid, de oriunde, la internet. Pentru a prelungi cat mai mult autonomia bateriei, modelele Vaio Z 41 integreaza sistemul de grafica hibrida, cu ajutorul caruia pot folosi, in functie de necesitatile de lucru, una dintre cele doua solutii grafice oferite: unitatea de procesare vizuala NVIDIA GeForce 9300M GS sau unitatea grafica integrata Intel.

In fine, Cu noua serie CS31, Vaio ofera o paleta cromatica bogata pentru notebook-urile sale adresate utilizatorilor care vor sa isi exprime personalitatea in moduri cat mai diverse. De la forma fiecarei taste, pana la sistemul tactil de control al sunetului si al imaginii, ce reactioneaza la o simpla atingere cu degetul.

Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs Video Game - trailer nou

Proaspat lansatul joc Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs aduce simpaticul film de animatie pe PC si console, sub forma unui arcade accesibil tuturor varstelor, pe fundalul unei industrii a jocurilor video staturata de violenta. Producatorii au oferit un nou trailer din Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs Video Game, precum si cateva screenshot-uri din joc.

Descarca "Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs Video Game HD Trailer (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

In jocul Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs isi fac aparitia toate personajele faimoase din filmele seriei: Sid the Sloth, Manny the Mammoth, Diego the Saber-toothed Tiger si, evident, Scrat cel obsedat de ghinde. Jocul ofera 15 niveluri, o grafica de desen animat, gameplay accesibil si, pentru prima data in serie, mini-jocuri multiplayer.

Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs Video Game a fost lansat la sfarsitul lunii iunie 2009 in variante PC, PLAYSTATION 2, PLAYSTATION 3, Xbox 360, Nintendo Wii si Nintendo DS.

Sursa: Activision / HIT.ro