vineri, 3 aprilie 2009

Gigi Becali, la masă cu hoţii maşinii

Ziarul Gardianul a obţinut un material video înregistrat, cu telefonul mobil, în momentul întâlnirii dintre Gigi Becali şi cei trei hoţi ai maşinii sale. Presupuşii răufăcători se află la masă cu patronul Stelei şi ascultă liniştiţi vorbele acestuia.

La două luni distanţă, cei trei bărbaţi l-au acuzat pe omul de afaceri de sechestrare, acuzaţie pentru care Gigi Becali a fost condamnat la 29 de zile de arest preventiv.

Vedeţi filmul pe gardianul.ro.

De asemenea, autorităţile au pus la dispoziţia presei înregistrarea apelului anonim de la 112, care anunţă incidentul dintre gărzile lui Gigi Becali şi presupuşii hoţi ai maşinii omului de afaceri.

Totodată, au fost date publicităţii imagini filmate de camerele de supraveghere, cu Mercedes-ul furat şi Jeep-ul în care se aflau oamenii lui Becali. De remarcat este faptul că maşina furată de hoţi este neagră, în timp ce în imagini apare un automobil de altă culoare, cel mai probabil gri. Întâmplarea are loc în centrul Capitalei, pe bd. Iancu de Hunedoara şi N. Titulescu.

Procurorii spun că în timpul urmăririi una dintre victime a fost împuşcată în picior, iar martorii susţin că s-au tras 5-6 focuri de armă.


Gigi Becali, la masă cu hoţii maşinii

Urmărire ca în filme între gărzile lui Becali şi hoţii maşinii


http://www.click.ro/assets/video/2009/04/imagini.flv

Un apel anonim la 112 semnalează incidentul în care au fost implicaţi oamenii lui Becali


http://www.click.ro/assets/video/2009/04/2009-01-27_003536682_bucambop55_bambws05_15238280_bdeeb217-472c-4f25-bb88-d8b97132742a.flv

Becali, supărat că nu are televizor în celulă

Preşedintele Ligii Naţionale şi Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului, Alexandra Gavrilă, susţine că l-a vizitat pe Gigi Becali în arest, transmite NewsIn.

Gavrilă a arătat că George Becali stătea cu alţi 3 bărbaţi în cameră şi i s-a plâns că este obosit şi că nu are televizor în celulă.

Becali ar mai fi declarat că a fost arestat pe nedrept şi că el nu a ştiut ce au făcut gărzile sale de corp cu cei trei hoţi.

Becali ar fi precizat că el le-a cerut gărzilor de corp să nu-i bată pe cei trei.

Alexandra Gavrilă mai arată că în celula respectivă sunt condiţii bune de detenţie, că Gigi Becali are un pat curat, o saltea relaxa şi WC în cameră.

Ministrul Dan Nica se implică în cazul Becali

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a declarat, vineri, că şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, va verifica dacă au fost încălcări de procedură făcute de poliţişti în cazul percheziţiei dispuse, joi, la locuinţa lui Gigi Becali.

"Şeful Poliţiei va face verificări, dacă este cazul", a declarat Nica.

La rândul său, Petre Tobă a spus că nu există deocamdată suspiciuni care să arate că au fost încălcări de procedură în acest caz.

Gigi Becali, arestat pentru 29 de zile

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au dat verdictul în cazul reţinerii lui Gigi Becali. Deliberările au ajuns la final, iar Becali a primit mandat de arestare de 29 de zile, la fel ca alte patru persoane. Decizia nu este definitivă.

"Facem declaraţie scrisă de recurs. Exercitarea unor presiuni asupra părţilor vătamate. S-a emis mandat de arestare pentru cinci persoane. A fost o decizie sub presiune. Sunt presiuni mediatice care au apăsat asupra deciziei", a spus Gheorghiţă Mateuţ, avocatul lui Gigi Becali.

Potrivit gsp.ro, recursul se judecă vineri, la ora 13.30.

"Decizia este incorectă. Încurajăm hoţia, e inadmisibil ce se întâmplă"
, a declarat soţia lui Cătălin Zmărăndescu la aflarea deciziei.

Celelalte patru persoane acuzate de lipsire de libertate care au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 sunt Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Marius Geavela, a cincea persoană acuzată, nu a primit mandat, dar are interdicţie de a părăsi localitatea.

Sursa: Adevarul

Peste 300 de oameni s-au adunat joi seară, la Judecătoria sectorului 1, pentru a-şi exprima sprijinul pentru Gigi Becali. Vărul omului de afaceri, Ioan Becali, a intrat în conflict cu doi jurnalişti.


Video: Realitatea.net

Video / Dorin Chioţea comentează arestarea lui Becali


Dorin Chioţea, editorul coordonator al ziarului Libertatea, a comentat la Stirile Kanal D modul în care a fost arestat omul de afaceri Gigi Becali. Vezi care este părerea jurnalistului despre maniera în care a ales să procedeze latifundiarul din Pipera, după ce un autoturism al acestuia, pe care îl lăsase cu cheia în contact în faţa unui local, a fost furat.

Gigi Becali a fost arestat, vineri dimineaţă, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, care au admis cererea procurorilor în acest sens, după un proces care a început la ora 1.00 dimineaţa şi a durat mai bine de cinci ore.



Cel mai sexy fund de englezoaică

Englezii au votat: Jennifer Ellison (26 ani) este posesoarea celui mai sexy posterior de englezoaică, potrivit cotidianului The Sun.

Multilateral dezvoltată,
- actriţă, model, star de televiziune, cântăreaţă şi dansatoare - Jen are tot ce-i trebuie pentru a suci minţile bărbaţilor. Formele sale proeminente (şi nu ne referim doar la partea dorsală), dar şi faima şi ambiţia, fac din Jennifer idealul de femeie al multor britanici.