miercuri, 6 aprilie 2011

Spider-Man: Edge of Time – screenshot-uri si primul trailer oficial


Activision si Marvel continua aventura Spider-Man. Dupa seria de critici pozitive, dar si negative primite de Spider-Man: Shattered Dimensions, Activision le-a incredintat inca o data studiourilor Beenox sarcina de a dezvolta noul titlu al francizei: Spider-Man: Edge of Time.


Storyline-ul Edge of Time nu va fi un sequel cronologic, ci o piesa de sine statatoare

Actiunea va avea loc in doua universuri interconectate. Cand Peter Parker din planul temporal Amazing Spider-Man moare, lumea din Spider-Man 2099 se tranforma intr-un cosmar apocaliptic.
Spider-Man 2099 se alatura ulterior lui Amazing Spider-Man inainte ca acesta sa moara, pentru a rezolva misterul intregului episod.

Gamer-ul va juca alternativ in fiecare univers, iar efectele actiunilor dintr-un univers va influenta desfasurarea ulterioara a jocului.


Cel mai probabil Edge of Time va fi disponibil pe toate platformele, asemeni Shattered Dimensions. Jocul ar putea ajunge pe rafturile magazinelor inainte de al treilea semestru din 2011.

Dezvoltatorii ne-au pus la dispozitie trailerul, insotit de screenshot-uri, care dezvaluie un gameplay extrem de interesant.


Noi dezvaluiri Windows 8: IE9 Immersive si PDF Reader (FOTO)

O noua serie de screenshot-uri proaspete marca Windows 8 si-a facut debutul pe Internet.

De data aceasta, Rafael Rivera, omul responsabil pentru majoritatea informatiilor despre Windows 8 ajunse pe Internet, a dezvaluit browser-ul “Immersive” din viitoare platforma Microsoft.


Potrivit lui Rivera, noua versiune a Internet Explorer “arata si lucreaza asemeni IE-ul mobil din Windows Phone, insa foloseste randare desktop IE9”.

Pentru moment, putem presupune ca browser-ul va arata precum cel din screenshot-uri numai pentru tablete si smartphone-uri.

Un alt secret pe care Rivera l-a dezvaluit este existenta unei aplicatii numite Modern Reader, care include propriul PDF reader. Modern Reader este instalat folosind noua tehnologie Microsoft AppX.


"Aplicatia in sine este suficient de simpla. Afiseaza PDF-uri intr-o fidelitate completa. Poti efectua zoom in si zoom out sau poti naviga prin document cu ajutorul page scrubber-ului.”