marți, 15 iulie 2008

Nu exista tara pentru batrani



 Cinema Bucuresti

Nu exista tara pentru batrani

Regia
Joel Coen, Ethan Coen

In rolurile principale
Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin

Gen
Aventuri, Drama, Thriller, Razboi

NU EXSISTA TARA PENTRU BATRANI este un thriller pasionant, realizat de Joel si Ethan Coen, dupa un roman al celebrului scriitor american distins cu premiul Pulitzer, Cormac McCarthy. Actiunea se petrece in vremurile noastre, cand traficantii de droguri isi fac de cap, iar oraselele au devenit poligoane de tragere in aer liber. Cu o distributie extraordinara, din care fac parte Tommy Lee Jones, laureat al premiului Oscar ("The Fugitive", "Men In Black"), Josh Brolin ("Grindhouse"), castigatorul premiului Oscar, Javier Bardem ("The Sea Inside") si Woody Harrelson, nominalizat de asemenea la premiul Oscar ("The People vc. Larry Flynt") Kelly Macdonald ("Trainspotting") NO COUNTRY FOR OLD MEN este realizat dupa un scenariu adaptat de fratii Coen, in regia fratilor Coen, produs de Scott Rudin, Ethan si Joel Coen.

Llewelyn Moss (Josh Brolin) descopera o camioneta parasita, inconjurata de cativa soldati morti, dar in care (inca!) se mai afla o cantitate apreciabila de heroina si doua milioane de dolari bani-gheata. Moss ia banii, si de aici se declanseaza o reactie catastrofica in lant, pe care legea - in persoana serifului Bell (Tommy Lee Jones), un tip in varsta, care nu mai are niciun fel de iluzii despre viata, nu o poate opri. Pe masura ce Moss incearca sa scape de cei care-l urmaresc - apare aici un personaj misterios, un gangster care da cu banul cand e vorba de viata sau moartea oamenilor (Javier Bardem)

Filmul atinge esenta cutremuuratoare a raului contemporan, aceleasi teme biblice ce se regasesc in spatele titlurilor sangeroase, oripilante, din ziare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu