vineri, 15 august 2008

Andreea Antonescu, dereglata inainte de Callatis

Andreea Antonescu, dereglata inainte de Callatis


Necazuri.
Cantareata nu isi poate reveni la programul de somn normal dupa ce a petrecut zece zile in Statele Unite

Andreea Antonescu a facut, pare-se, o adevarata fixatie pentru America, programandu-si de cativa ani buni vacantele numai peste Ocean. Pentru a incerca sa isi lamureasca obsesiile si in fata familiei, blonda a decis sa ii duca pe toti cei dragi in Statele Unite ca sa se convinga pe pielea lor ca destinatia merita intr-adevar rutina anuala a concediului.
Astfel, cantareata a petrecut zece zile la New York, Las Vegas si Los Angeles impreuna cu iubitul ei, Traian, cu mama si cu fratele ei, care au vazut pentru prima data America. La intoarcere, insa, vedeta s-a vazut nevoita, ca de fiecare data de altfel, sa treaca printr-un program de readaptare la fusul orar. Numai ca acum, lucrurile sunt putin mai complicate, ea fiind obligata sa isi revina cu somnul contracronometru, pentru ca sambata va aparea pe scena la Callatis. "Andreea a venit marti seara, dar de atunci doarme toata ziua si se trezeste pe inserat. S-a dereglat complet cu programul dupa vacanta din America, dar trebuie sa isi revina ca nu mai are decat doua zile la dispozitie", ne-a declarat o sursa din anturajul ei.

A mancat cu indienii la canion


Spre deosebire de vacantele trecute, blonda nu a petrecut prea mult timp la cumparaturi, fiind prima oara cand se intoarce practic cu mana goala de peste Ocean. Andreea nu a avut timp sa umble prin magazine, din cauza turului incarcat pe care chiar ea l-a gandit. Dornica sa arate familiei si iubitului toate minunatiile Americii, ea i-a dus la New York, apoi in Las Vegas, au facut o vizita de o zi la Marele Canion unde au mancat impreuna cu indienii din rezervatie, si apoi au plecat spre Los Angeles. "Nici macar la Disneyland nu au avut timp sa stea prea mult ca nu le permitea timpul. Andreea a vrut sa stea mai mult, dar trebuia sa vina la Festivalul de la Callatis. Oricum, e prima oara cand sta atat de putin", ne-a marturisit un apropiat al vedetei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu