luni, 11 august 2008

Maserati in romania !

Românii aşteaptă pentru un Maserati între 4 si 6 luni

Românii vor sport şi lux, banii nu sunt o problemă. Maserati şi-a propus dublarea vânzărilor în România pentru acesta an, care ar urma să atingă nivelul de 4 milioane de euro, potrivit Mediafax.

Anul trecut au fost livrate 22 de automobile ale mărcii, a căror valoare cumulată se ridică la 1,65 milioane de euro, a declarat directorul Maserati pentru România, Mike Costache, iar ţinta pentru 2008 este de 35 de unităţi, mai puţine decât cererea de pe piaţă.

„Am fi ajuns la 50 de unităţi livrate dacă fabrica ne putea confirma livrarea a încă 20 de Maserati GT, dar până în vară, deoarece toţi clienţii vroiau maşinile până în iulie”, a declarat luni Costache.

În primele şapte luni ale acestui an au fost livrate 23 de automobile Maserati, ce totalizează 2,53 milioane de euro, de peste 3 ori mai mult decât valoarea celor nouă maşini livrate în intervalul ianuarie-iulie 2007.

Comanda pentru un Maserati Quattroporte se onorează în decurs de 4 luni, iar pentru modelul GT, în 4-6 luni.

În luna ianuarie 2009 va fi disponibil în România şi modelul Maserati GranTurismo S, la un preţ de 130.305 euro cu TVA inclusă. Începerea producţiei este planificată pentru luna august a acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu