marți, 21 aprilie 2009

Comisie pentru banii de la Salam

Ştefania Stoian, soţia de doar 27 de ani a manelistului Florin Salam, a murit in duminica Floriilor la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după o intervenţie chirurgicală complicată. Tânăra era bolnavă de mult timp. Medicii susţin că ciroza hepatică de care suferea i-a măcinat organismul şi a dus-o la moarte. În memoria ei, manelistul va organiza un superconcert, iar o parte din banii strânşi îi va dona, prin intermediul Libertăţii, unei tinere de aceeaşi vârstă şi care suferă de aceeaşi boală ca şi soţia sa. Pentru alegerea fetei care va primi banii, ziarul nostru a apelat la o comisie de specialişti, medici ai Clinicii Puls din Capitală.

Florin Salam s-a căsătorit religios cu Ştefania în 2007

De azi, ne puteţi trimite dosarele medicale

Ştefania era pe lista de aşteptare pentru un transplant de ficat, la Institutul Fundeni, dar, din păcate, s-a prăpădit înainte ca medicii să-i găsească un donator compatibil. Acum, soţul ei, Florin Salam, vrea să ajute o tânără să treacă mai uşor peste această boală groaznică. Alături de alţi manelişti celebri, el va organiza, pe 5 iulie, un superconcert în memoria Ştefaniei, iar fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi împărţite în două: jumătate vor merge la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde Ştefania a murit, iar jumătate la o tânără de aceeaşi vârstă şi care suferă de aceeaşi boală pe care a avut-o şi soţia lui. Florin vrea ca pe această fată să o găsească prin intermediul ziarului Libertatea.

De aceea, începând de azi, aşteptăm pe adresa redacţiei (str. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic: Pentru Florin Salam) scrisorile dv. însoţite de do sarul medical care să ateste că suferiţi de ciroză hepatică. Toate dosarele primite vor fi evaluate de o comisie medicală din care fac parte specialişti ai Clinicii Puls. Apoi, cazurile care întrunesc condiţiile cerute de Florin Salam vor fi prezentate cântăreţului, care o va alege pe tânăra căreia îi vor fi donaţi banii.

De el vor fi coordonaţi medicii

Comisia de medici de la Clinica Puls este formată din dr. Dana Moraru, medic specialist gastrţnterolog, dr. Mirela Livadariu, medic primar de laborator, dr. Gabriela Marin, medic primar - imagistică medicală, şi va fi coordonată de Laurenţiu Luca (foto), doctor în ştiinţe medicale, medic primar în medicină internă şi director al clinicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu