miercuri, 22 aprilie 2009

Terminator Salvation - jocul video apare in mai, trailer nou

Warner Bros. Interactive Entertainment pregateste pentru lansare jocul de actiune Terminator Salvation, creat pe baza filmului omonim. Jucatorii vor intra in rolul lui John Connor (interpretat in film de Christian Bale), un soldat din randurile Rezistentei care lupta impotriva fortelor mult superioare ale Skynet. WBIE a lansat si un nou video demonstrativ, in care puteti vedea jocul in actiune. Mai jos aveti la dispozitie si o galerie de imagini din joc.

Terminator Salvation The Game va fi un shooter cu perspectiva la persoana a treia, iar inamicii intalniti vor fi atat roboti din film, cat si unitati create special pentru joc. Evenimentele din shooter-ul Terminator Salvation au loc cu doi ani inainte de actiunea filmului, intr-un Los Angeles post apocaliptic.

Jucatorii vor avea la dispozitie atat armament "clasic" - mitraliere, shotgun, tunuri, grenade, lansatoare de rachete, cat si un tanc Skynet care trage cu plasma. Totusi, surprinzator pentru jocul video oficial al filmului, Christian Bale a refuzat sa isi imprumute vocea si imaginea personajului din joc.

Terminator Salvation The Game va fi lansat in variante PC, PLAYSTATION 3 si Xbox 360 pe 29 mai 2009 in Europa, iar in S.U.A. pe 19 mai.

Sursa: Warner Bros. Interactive Entertainment / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu