vineri, 24 aprilie 2009

Velvet Assassin este Gold (PC, Xbox 360) - trailer si imagini noi

Velvet Assassin, jocul de stealth si actiune in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, va ajunge pe rafturile magazinelor in variante PC si Xbox 360 pe 30 aprilie 2009. Vezi mai multe imagini din Velvet Assassin in galeria articolului.

Descarca varianta hi-res a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Jucatorii vor intra in rolul agentului britanic Violette Summer, care indeplineste misiuni in spatele liniilor germane. Misiunile presupun infilitrarea in zone de interes strategic pentru Aliati, asasinarea unor tinte de importanta majora si chiar si livrarea unor capsule de cianura altor agenti aliati care au fost deja capturati. Mai mult, pe parcursul celor 22 de niveluri din Velvet Assassin, jucatorul atacat de inamic va putea sa se prefaca mort (Playing Dead Mode), iar soldatii germani vor deschide usi si vor oferi informatii vitale daca vor fi luati prin surprindere si vor fi amenintati cu arma.

Producatorii (Replay Studios din Hamburg, Germania) mai afirma ca "Velvet Assassin le va cere jucatorilor sa se concentreze asupra realitatii din spatele acestor misiuni clandestine, fara minuni tehnologice, fara arme speciale, doar cu propria inteligenta si putinul echipament disponibil."

Velvet Assassin va fi lansat in variante PC si Xbox 360 pe 30 aprilie 2009.

Sursa: SouthPeak Games / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu