duminică, 31 mai 2009

Şapte bărbaţi celebri care au murit în timp ce făceau sex

Papa Paul al II-lea

Sexul este, cu siguranţă, ceva la care ar trebui să ne gândim cu plăcere. Pentru câţiva dintre bărbaţii iluştri ai istoriei, sexul a fost însă nu doar o amintire neplăcută....ci chiar ultima amintire.

Astfel, site-ul Radio 21 vă prezintă şapte bărbaţi celebri care au murit chiar în timp ce făceau sex.

1. Papa Paul al II-lea (foto sus). Da, un Papă poate muri în această manieră oricât ar părea de uluitor. Paul al II-lea a suferit un atac cerebral în timp ce era sodomizat de un servitor!

2. Felix Faure. Fostul preşedinte al Franţei a murit în urma unui atac de cord, în biroul său, în timp ce o femeie de 30 de ani, Marguerite Steinheil, îi făcea sex oral. Ulterior, Steinheil a devenit amanta mai multor oameni de afaceri francezi iar soţul ei şi mama vitregă au fost descoperiţi strangulaţi.

3. Michael Hutchence (foto jos). Despre fostul solist al trupei INXS s-a crezut iniţial că s-ar fi sinucis însă cauza morţii a făcut lumină în acest caz: asfixierea autoerotică. Hutchence este, aşadar, prima persoană care a murit în timp ce făcea sex cu propria persoană.

Michael Huthcence, în 1986

Nelson Rockefeller

4. Nelson Rockefeller (foto sus). Fostul vicepreşedinte american a murit în 1979, din cauza unui atac de cord suferit în timp ce făcea sex cu...evident, amanta sa, Megan Marshak.

5. Papa Ioan al XII-lea. Felul în care Ioan al XII-lea a părăsit această lume nu este 100 % cert însă istoricii au căzut de acord asupra a două variante plauzibile: fie a murit suferind un atac de cord în timp ce făcea sex cu soţia unui alt bărbat, fie a fost prins de soţul acelei femei şi bătut până şi-a dat sufletul.

6. Jack McConaughey, tatăl actorului Matthew McConaughey, a murit în timp ce făcea sex cu soţia sa. Această informaţie nu este doar un zvon, ea fiind oferită publicului chiar de doamna McConaughey în ultima ei carte. Mama actorului a declarat că acesta a fost "cel mai bun mod de a muri" pentru Jack şi a insistat ca acesta să fie ridicat din casă gol.

7. Attila Hunul, unul dintre cei mai mari războinici din istoria omenirii, nu a murit străpuns de sabia vreunui inamic ci răpus de un atac de cord chiar în noaptea nunţii sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu