vineri, 22 mai 2009

Şuşanu şi Mr. Juve, implicaţi într-un accident rutier

Interpreţii de manele Şuşanu şi Mr Juve au fost implicaţi într-un accident rutier în această dimineaţă, în Piteşti. Nicolae Şuşanu, care conducea autoturismul, este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Foto arhiva Mediafax
Potrivit primelor concluzii ale anchetei, manelistul, în vârstă de 27 de ani, nu a respectat semnificaţia unui indicator rutier care semnaliza accesul interzis, a pătruns cu autoturismul pe o stradă cu sens unic şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar. Nimeni nu a fost rănit, însă cele două autovehicule implicate în accident au fost avariate.

Şuşanu a recunoscut că venea de la o petrecere undeaa consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,71 miligrame alcool pur în litrul de aer expirat, cu mult peste limita legală.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa alcoolului şi i-au ridicat şoferului vinovat permisul de conducere, în vederea suspendării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu