luni, 1 iunie 2009

Axigen Mobile Email, acum si pe BlackBerry

Axigen, solutia profesionala de mesagerie electronica, ofera incepand cu versiunea 7.1.2 functionalitati de groupware si email mobil pentru utilizatorii de telefoane inteligente BlackBerry. La aceste noi functionalitati se adauga posibilitatea de a utiliza serviciul Push Email si sincronizarea PIM, astfel incat oamenii de afaceri, posesori de BlackBerry, sa aiba acces la toate informatiile relevante, precum mesajele, contactele personale si lista de sarcini de indeplinit, chiar si atunci cand nu se afla la birou.



BlackBerry este a patra platforma mobila importanta pentru care Axigen are capabilitati de groupware si email mobil, dupa Symbian (pentru telefoane Nokia si nu numai), Microsoft Windows Mobile si OS X iPhone.

Dezvoltarea functionalitatilor pentru BlackBerry a fost facilitata de incheierea unui acord tehnologic intre Gecad Technologies, dezvoltatorul solutiei profesionale de mesagerie Axigen si Notify Technology Corporation.

"Suntem incantati sa oferim utilizatorilor solutiei Axigen posibilitatea de a-si accesa si sincroniza wireless emailurile si datele personale prin intermediul propriilor echipamente BlackBerry”, spune Paul DePond Presedinte si CEO la Notify Technology Corporation. "Solutia noastra NotifySync va oferi organizatiilor, indiferent de dimensiunea lor, un mod sigur si complet de sincronizare pentru utilizatorii mobili de BlackBerry", adauga Paul DePond.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu