marți, 23 iunie 2009

The Conduit - FPS hardcore, lansat pe Wii

SEGA a lansat un trailer nou pentru a marca lansarea lui The Conduit, un nou FPS hardcore pentru consola Nintendo Wii, asociata in general cu jocurile non-violente. Vezi screenshots din The Conduit in galerie.

Descarca "The Conduit Launch Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.

Actiunea jocului incepe intr-un Washington D.C. cuprins de haos: atacuri teroriste, atacuri ale unei rase extraterestre (The Drudge), un atentat la viata presedintelui SUA - cu alte cuvinte, o multime de motive pentru a intra in lupta.

The Conduit promite sa ofere grafica de top, la o calitate nemaivazuta pe Nintendo Wii (consola care nu a stralucit pana acum la acest capitol). Armele si echipamentul din joc variaza de la cele conventionale la armament extraterestru si chiar si un dispozitiv numit "All Seeing Eye" (ASE), care ii permite jucatorului sa descopere inamicii ascunsi.

The Conduit ofera si un mod multiplayer online pentru pana la 12 jucatori, cu sistem "Wii-Speak" pentru comunicare verbala cu coechipierii.

The Conduit a fost deja lansat in SUA, exclusiv pe Nintendo Wii, iar in Romania va fi lansat simultan cu restul Europei, pe 10 iulie 2009, la pretul de 259,9 lei.

Sursa: SEGA / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu