marți, 2 iunie 2009

Crysis 2 - E3 2009 Teaser Trailer

Electronic Arts si Crytek nu puteau rata ocazia oferita de targul E3 de a readuce in atentia publicului franciza Crysis. Grafica din cele doua jocuri (Crysis si Crysis Warhead) este considerata in continuare una dintre cele mai fotorealiste, si ambele jocuri sunt utilizate in continuare in testele cele mai dure pentru placile video de ultima generatie. Iata un prim teaser trailer pentru Crysis 2, oferit astazi de gigantul video games, EA.

Descarca "Crysis 2 E3 2009 Teaser Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Trailerul, destul de criptic, nu ofera imagini din joc, insa prezinta fragmente video cu furtuna (ce pot indica introducerea in joc a unor efecte meteo mai spectaculoase), dar si lupte de strada.

Crysis 2 este construit pe baza CryEngine 3 (o varianta imbunatatita a motorului CryEngine 2 folosit in Crysis 1 si in Crysis Warhead). Seful studioului Crytek din Germania, Cevat Yerli, a declarat intr-un interviu mai vechi acordat Computerandvideogames.com ca "jocul [Crysis] este conceput ca o trilogie", iar EA a confirmat faptul ca noul Crysis 2 va fi produs nu doar pentru PC, ci si in variante pentru console.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu