vineri, 5 iunie 2009

Homefront: Coreea de Nord vs SUA - E309 Trailer

THQ pregateste un nou shooter in care va trebui sa ne aparam patria... americana de invazia nord-coreenilor: Homefront. Cu ocazia E3 2009, producatorii au prezentat un prim trailer din noul First Person Shooter. Vezi imagini din Homefront in galerie.

Descarca "Homefront E3 2009 Hi-Res Trailer" din sectiunea Download HIT.ro.

Homefront este creat de catre Kaos Studios din New York (autorii FPS-ului Frontlines: Fuel of War), pe baza motorului Unreal Engine 3, si promite o experienta de joc care va combina FPS-ul cu scenele de actiune exploziva a jocurilor de actiune specifice consolelor (bazate pe evenimente script-ate). Homefront ii va pune pe jucatori in postura unui luptator in rezistenta americana impotriva invaziei Coreei de Nord, devenita in viitorul apropiat o super putere militara.

In Homefront, Coreea de Nord a invadat SUA multumita sprijinului acordat de catre un grup misterios, a carui identitate va fi descoperita pe parcursul jocului. Pentru mai multa autenticitate in joc, producatorii conclucreaza (part-time) cu John Milius, scenaristul filmelor Apocalypse Now si Red Dawn, care a colaborat si la realizarea FPS-ului WW2 Medal of Honor: European Assault.

Homefront va oferi arme sofisticate, dar realiste (inclusiv un vechiul de lupta numit Goliath, precum si drone aeriene), iar producatorii colaboreaza si cu firme din domeniul armamentului pentru a afla informatii despre prototipuri care urmeaza sa intre in dotarea armatelor in viitorul apropiat.

Homefront va deveni disponibil in 2010, initial doar pe PLAYSTATION 3 si Xbox 360, dar este planificata si o varianta pentru PC.

Sursa: THQ / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu