marți, 9 iunie 2009

Pirates of the Caribbean Armada of the Damned, in 2010

Disney Interactive pregateste un nou RPG cu pirati si corabii pe baza faimoasei francize Piratii din Caraibe, in variante pentru PC si console. Vezi imagini din joc in galerie.

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned este produs de Propaganda Games, studioul Disney din Vancouver - Canada (care a produs si FPS-ul Turok din 2008). PotC: Armada of the Damned se doreste un RPG la scara epica, a carui actiune se petrece inainte de evenimentele din trilogia cinematografica. Evident, jucatorii vor intra in rolul unui pirat, iar producatorii promit aventuri extraordinare pe mare si lupte explozive. Din joc nu va lipsi nici supranaturalul - corabii-fantoma, pirati undead si alte lucruri cu care ne-au obisnuit deja filmele PotC.

Franciza Pirates of the Caribbean a fost creata cu mai mult de 40 de ani in urma, sub forma unei sectiuni tematice in Disneyland-ul din Anaheim, California. Jocul Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned este programat pentru lansare pe PC si console in toamna lui 2010.

Sursa: Disney Interactive / HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu