joi, 30 iulie 2009

Curvele românce sunt paşnice

Prostituatele românce din Germania sunt într-o situaţie disperată: criza financiară le-a lovit în plin, au intrat în “război” cu traseistele, tot românce, care le furau clienţii şi, pe deasupra, poliţiştii le-au închis temporar bordelurile, fetele fiind aruncate în stradă. Chiar şi aşa, damele de companie s-au comportat civilizat şi nu au făcut scandal nici măcar în momentul în care poliţiştii le-au trimis să doarmă pe trotuare.

foto simbol EPA

Fără speranţă, lovite de criză şi fără loc de muncă. Aceasta e situaţia în care se află prostituatele românce care prestau legal la bordelurile din Germania. Contactat de Libertatea, reprezentantul Poliţiei din Heidelberg, Germania, Harald Kurzer, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare.

Contrar tuturor aşteptărilor, “fetele au fost cuminţi şi au acceptat situaţia ca atare. Abia în momentul în care li s-a spus că rămân fără loc de muncă româncele s-au agitat, dar după câteva ore au înţeles cum stau lucrurile şi s-au liniştit”.

În Heidelberg, “fetiţele” stau încă în bordel, unde îşi au şi reşedinţa. Situaţia este asemănătoare şi în localitatea Fellbach. Bordelul româncelor a fost închis şi fetele - date afară. Aici 10 dintre prostituate au fost cazate într-o sală de sport, restul fiind nevoite să se descurce pe cont propriu. În plus, aceeaşi sursă a declarat pentru Libertatea că în curând zeci de curve românce vor fi nevoite să se întoarcă în ţara natală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu