marți, 29 septembrie 2009

Aion are doua noi servere europene

NCsoft a anuntat ca a deschis doua noi servere in Europa pentru MMORPG-ul fantasy Aion, lansat oficial in Romania, simultan cu restul Europei, pe 25 septembrie 2009. Producatorii au deschis noile servere pentru a rezolva problemele de aglomerare aparute dupa lansare si, astfel, pentru a evita sa devina victime ale propriului lor succes (Aion s-a vandut in 400.000 de exemplare doar prin precomanda).



Cele doua noi servere Aion se adreseaza jucatorilor vorbitori de limba engleza si limba franceza. Astfel, serverul Kahrun ruleaza in engleza, iar Deltras, in franceza.



Nici americanii nu au fost uitati: NCsoft a anuntat vineri si doua noi servere pentru SUA: Fregion (coasta de vest), urmat de un alt server pentru coasta de est.



Aion este cel mai asteptat MMORPG fantasy din 2009. Jucatorii patrund intr-o lume fantastica, Atreia, creata pe baza motorului grafic CryEngine (folosit in FarCry si, la versiunea a 2-a, in Crysis). Printre noutatile oferite de Aion jucatorilor de MMO-uri se numara bataliile aeriene si modul PvPvE (Player vs Player vs Environment).

Sursa: HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu