sâmbătă, 19 septembrie 2009

The Witcher 2 - Primul gameplay video, 'scapat' pe net

CD Projekt lucreaza de zor la The Witcher 2: Assassins of Kings, continuarea RPG-ului pentru PC care s-a vandut in peste un milion de exemplare. Iata primele imagini din stadiul Alpha al jocului, intr-un video intern care, aparent, a "scapat" pe Internet.

The Witcher 2: Assassins of Kings promite numeroase imbunatatiri fata de primul joc: grafica superioara, umbre realiste in timp real, animatii mai credibile, AI cu comportament firesc (personaje care isi vad de activitatile de zi cu zi), o mecanica de lupta imbunatatita, elemente destructibile in mediul ambiant, simulare fizica etc.

The Witcher trimite jucatorul intr-un univers fantastic, in rolul eroului Geralt of Rivia. Lumea din jocul The Witcher a fost creata de catre scriitorul Andrzej Sapkowski.

CD Projekt a lansat intre timp si The Witcher Enhanced Edition, care ofera peste 100 de animatii noi pentru personaje, si, poate cel mai important, o reducere a timpului de incarcare a jocului de 80%. De asemenea, CD Projekt lucreaza si la o reeditare pentru console a primului joc, numita The Witcher: Rise of the White Wolf.

Sursa: HIT.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu