vineri, 16 octombrie 2009

Internet mobil cu mini-laptop inclus de la Vodafone

Vodafone anunta o noua oferta care aduce clientilor preturi speciale la toate modelele de netbook achizitionate impreuna cu un abonament de Internet mobil. Astfel, clientii pot achizitiona trei modele de netbook - Vodafone Log"n"Go, Lenovo S10 IdeeaPad si Lenovo S10 IdeeaPad 3G - la preturi incepand de la 99 euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet Vodafone Unlimited Mobile Internet & Office, cu contracte incheiate pe 2 ani.



Potrivit unui comunicat al companiei, traficul de date care depaseste valorile specificate pentru fiecare abonament de Internet mobil nu va fi taxat suplimentar, iar viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps.

Vodafone Log"n"Go incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodata, netbook-ul Vodafone se remarca prin caracteristici precum: memorie RAM de 1 GB, hard-disk de 160 GB, ecran de 10.2" si cantareste doar 1,2 kilograme.

Lenovo S10 este un netbook ultraportabil, usor, cu aspect elegant, echipat cu un procesor Intel Atom 1.6 Ghz, hard - disk de 160 GB, ecran de 10,1"" si 1.5 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad, respectiv 1 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad 3G, care dispune, in plus, de modem incorporat.

Noua oferta promotionala pentru pachetele de date mobile cu netbook inclus este disponibila in toate magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, incepand de azi, pana pe 20 noiembrie, mai specifica comunicatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu