duminică, 25 octombrie 2009

Windows 7 preinstalat pe notebook Acer, la Domo

Retailerul Domo aduce in premiera in Romania sistemul de operare Windows 7, preinstalat pe notebook Acer, la numai o zi dupa lansarea mondiala a noului sistem de operare de la Microsoft, potrivit unui comunicat remis Agerpres.



Oferta Domo este reprezentata de notebook-ul Acer cu sistem de operare Windows 7 preinstalat, construit pe noua platforma 5738, cu procesor Intel Dual-Core si memorie 3GB la pretul de 2.499 lei.

"Prin aceasta noua initiativa intarim pozitionarea Domo ca destinatie preferata pentru cumparatorii de IT. Rezultatele de anul acesta arata ca Domo a facut pasi importanti in aceasta directie, vanzarile IT nefiind afectate de situatia economica actuala. Dimpotriva, pe anumite categorii am obtinut rezultate mai bune fata de anul trecut, notebook-urile fiind un exemplu concret in acest sens", a spus Daniel Scarlat, Division Manager IT&CA Domo.

Noului sistem Windows 7 aduce imbunatatiri si inovatii la aplicatiile multimedia si la cele care ajuta stocarea de date pe Internet. Versiunile experimentale au fost testate progresiv de 8 milioane de persoane din intreaga lume, incepand din ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu