miercuri, 25 noiembrie 2009

Calculator ultra-subtire de la MSI

Pentru ca in aceste zile tendinta de miniaturizare este in mare voga in industria IT, companii precum MSI in cazul de fata produc modele din ce in ce mai mici si mai subtiri de calculatoare desktop sau portabile.


Taiwanezii de la MSI au prezentat inca un model in seria lor ultra-subtire X-Slim, cu indicativul de X430 care se constituie in urmasul lui X410, si ofera in mod firesc specificatii superioare acestuia.


Primul element imbunatatit este procesorul folosit la construirea lui X430, acum fiind vorba de un dual-nucleu AMD Athlon Neo X2, si intre celelalate specificatii amintim un ecran cu diagonala de 14 inci si rezolutia de 1366x768, placa video Radeon HD 3200 cu iesire video HDMI, 2GB de memorie RAM, wireless LAN 802,11n, Bluetooth si camera web integrata.


Stocarea este asigurata de hard-discuri clasice, cu capacitatile de 320 sau de 500 de GB si pentru moment MSI nu au publicat si o data concreta a punerii in vanzare dar din pacate nu au facut nici o referire la pretul pe care acesta-l va avea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu