sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Kane & Lynch 2: Dog Days vine in 2010 Cd Key Crack

Kane & Lynch 2: Dog Days se lanseaza in 2010. Dog Days este un shooter care va introduce jucatorii intr-o poveste intensa care urmareste aventurile a doi criminali extrem de violenti, prin lumea ascunsa a Shanghai-ului.



Noul joc de la producatorii celebrei serii Hitman s-au inspirat din metodele de productie ale realizatorilor de documentare. Fiecare aspect al jocului a fost gândit pentru a oferi o experienţă noua, oferind un nou inteles cuvantului de "realism" in jocuri.

"Jucatorii cauta mereu ceva nou si exact asta vor gasi in Kane & Lynch 2", a declarat Niels Jørgensen, manager general la IO Interactive. Jocul Kane & Lynch nu s-a bucurat de un succes fenomenal ci, dimpotriva, a fost primit destul de prost de critica de specialitate. Cu toate acestea, se pare ca Hollywood-ul a decis ca premisa jocului ar putea fi baza unui scenariu de film de succes, cu Bruce Willis in rolul principal.

Willis va avea rolul lui Kane. "Scenariul a fost incredibil de bine primit", a declarat Adrain Askarieh pentru Game Daily. "Dupa ce l-a citit, Bruce Willis a spus ca il considera unul dintre cele mai bune scenarii de actiune pe care le-a citit vreodata, iar Bruce este expert in domeniul scenariilor de actiune pentru ca le citeste de 20 de ani."

Filmarile Kane & Lynch vor incepe in luna martie 2010.

Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu