sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Microsoft ar trebui sa treaca pe Linux

Un fost angajat Microsoft a dat o declaratie surprinzatoare: gigantul din Redmond ar trebui sa mai lase un pic toata povestea asta cu Windows si sa treaca pe Linux.

Keith Curtis, fostul angajat MS, crede ca nici macar Windows 7 nu va reusi sa opreasca marsul triumfal al Linuxului catre dominarea pietei. Solutia oferita de Curtis: un Linux produs de Microsoft.

"Cred ca am putea cu totii sa folosim Microsoft Linux. I-am trimis un e-mail lui Steve Ballmer despre aceasta propunere si mi-a spus ca nu este interesat", a spus Curtis intr-un articol NetworkWorld. "Microsoft ar putea domina cu usurinta piata Linux daca si-ar dori."

"Din ziua in care am inceput sa folosesc Linux, n-am mai folosit nici macar o singura linie de cod Microsoft - si au trecut patru ani de-atunci", a adaugat Curtis.

Fostul angajat Microsoft a mai subliniat si faptul ca Microsoft nu ar avea de gestionat nici macar costuri exagerate, in conditiile in care Ubuntu a pornit cu doar 10 milioane de dolari, o suma derizorie pentru MS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu