vineri, 6 noiembrie 2009

Noul telefon G-Shock de la Casio: G'zOne Brigade

Dupa sute, poate chiar mii de modele deja de ceasuri in seria G-Shock rezistente la lovituri, apa si praf, cei de la Casio par din ce in ce mai hotarati sa isi foloseasca expertiza castigata in constructia unor astfel de ceasuri si pentru telefoane mobile.

Asfel, zilele trecute a fost prezentat in avanpremiera la New York Casio G'zOne Brigade, un smartphone ultra-rezistent. Acesta intruneste toate standardele MIL-STD-810F pentru rezistenta la apa, vibratii, praf si alte conditii naturale extreme.

Brigade are doua displayuri si doua tastaturi: un display monocrom si o tastatura alfanumerica pe partea exterioara pentru functiile de baza ale unui telefon mobil, dar si un display color de mai mari dimensiuni si o tastatura full QWERTY cu tasta dedicata pentru a intra direct in mesaje, atunci cand telefonul este deschis in modul landscape.

Desi etans, telefonul dispune si de un difuzor ce asigura functia de speaker. Camera lui G'zOne Brigade este una de 3.2MP, cu autofocus si flash LED. Nu a fost precizata capacitatea memoriei interne a lui Brigade, dar se stie ca va dispune de un slot pentru card microSD.

Telefonul foloseste un document viewer propriu pentr a citi text, imagini si e-mailuri.

Deocamdata nu sunt cunoscute data de lansare oficiala si pretul acestui telefon.

Un comentariu:

  1. Ceasuri indestructibile de la Casio la cele mai mici preturi din Romania
    http://www.brawat.ro/casio/g-shock

    RăspundețiȘtergere