miercuri, 4 noiembrie 2009

Yahoo are, de maine, motor de cautare in timp real

Yahoo lanseaza in cursul acestei nopti un motor de cautare in timp real impreuna cu OneRiot, in urma unei colaborari de 18 luni care nu mai constituia un secret de mult timp.

Rezultatele OneRiot vor aparea pe pagina principala de cautare de la Yahoo pentru anumite cautari, completand rezultatele oferite de in mod obisnuit.

Yahoo capata astfel un avantaj fata de Microsoft si Google, ambele aflate inca in plin proces de lansare a propriului motor de cautare in timp real. In timp ce cei doi colosi au apelat la o intelegere cu Twitter si Facebook pentru informatii incluse in motoarele de cautare in timp real, Yahoo nu face acest pas.

"In timp real inseamna lucruri diferite pentru multi oameni. Pentru Yahoo, aceasta inseamna a oferi oamenilor cele mai relevante si mai noi informatii zi de zi. Yahoo! Search testeaza acum un nou shortcut de cautare care va include rezultate in timp real in partea de sus a paginii de cautare. Shortcut-ul va aparea doar pentru anumite cautari care vor fi stabilite de Yahoo. Acesta este un test pentru a afla daca este utila prezentarea unui astfel de continut pentru utilizatorii Yahoo Search" a afirmat un rezprezentat al companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu