luni, 8 martie 2010

Serverele DRM Ubisoft au fost atacate

Ubisoft a declarat ca problemele DRM (Digital Rights Management) intampinate ieri de jucatorii de Assassin's Creed II, varianta PC, si Silent Hunter 5 au fost cauzate de "un atac asupra serverelor". Prin urmare, unii jucatori nu au putut sa se conecteze la server intre 14:30 si 21:00 CET.

"Ne cerem scuze tuturor acelora care nu au putut juca ieri Assassin's Creed II si Silent Hunter 5”, a declarat Ubisoft. "95% dintre jucatori nu au fost afectati, insa un grup mic de jucatori care incercau sa porneasca o sesiune de joc au primit intr-adevar erori de tip "denial of serice". Niciun jucator cu sesiune de joc deschisa deja in timpul atacului nu a fost afectat. De asemenea, confirmam ca, in acest moment, nu exista nicio varianta cracked valida pentru Silent Hunter 5 si Assassin's Creed II".

Assassin's Creed II a fost lansat deja in Europa, iar Silent Hunter 5 este creat, in buna traditie a seriei, de catre Ubisoft Romania (unul dintre putinele, daca nu singurul joc de talie internationala creat la noi in tara).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu